11DPO-n 25. -ös érzékenységű X-epil terhességi teszt negatív. Ez már tuti?
30.-án kaptam tüszőrepi szurit,31.-1-én volt ovum,most vagyok a 11 dpo-n,ma reggeli teszt nagtív,de sajnos csak 25.-ös tesztem volt itthon.A hőm felment 37.2-re,eddig 37.-en mindig megállt...
Volt már olyan akinek később lett pozitiv a teszt?
5. vagyok a 30hetes! :)
Igen én is kaptam Clostyt, csak nekem nem kellett tüszőrepesztő(nem is tudom, hogy azt mikor kell alkalmazni)!
Első hónap 1x1, második hónapban nem kaptam, hogy hogyan reagál a szervezetem(nem híve a dokim a gyógyszerezésnek, ha nem muszáj), a harmadikban 2x1-et kellett szednem, na akkor jött össze!! :)
A teszt nevére nem emlékszem, de azóta nem hiszek a 10-es teszteknek, mert két tesztet is csináltam egy napon, egy 10-eset, meg egy 25-öset(ezt tudom, hogy X-epil csík volt) és a 25-ösön erősebb volt a második csík, mint a 10-esen!!
Szerintem 14. dpo-n reggeli elsőből jó lesz a 25-ös teszt is, halványan már mutatnia kellene valamit!
Meg figyeld a görbéd, nekem mindig leesett mielőtt megjött, olyan 36,5-re, akkor a harmadik hónapban még a 14. napon is 37 körül volt!!
Remélem sikerül!! :)
Köszönöm hogy írtatok!!!!
Nekem ez az első clostis hónapom,2x1-et szedtem én is,5 napig.
Adott a doki tüszőrepi szurit,azt mondta menjünk biztosra,az egyik tüszőm 26mm a másik 22mm-es volt...
A fiam 14 éve ugyanigy lett és első hónapban sikerült....
Ezért reménykedtem ebben a hónapban annyira!!!
És most a hőm is ugrott,37.2-re,még ilyen sosem volt!
Még mindig a 30 hetes vagyok!
Nem akarom elkiabálni, de szerintem összejött!! :)
De csak halkan mondom ezt!! :)
Majd írj, ha teszteltél, már kíváncsi vagyok sikerült-e!! :)
Szép napot Neked és ne idegeskedj rajta!!!
A jó isten szóljon belőled:)))
Mindenképp megírom,de most várok a teszttel sztem 2 napot!!
Köszönöm!
Gratulálok neked is:))
Óhh én még csak ovu után a 10.napon vagyok,max 11.-en,ezért is remélem,hogy korán teszteltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!