Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fontos kérdés nagyon érdekelne...

Fontos kérdés nagyon érdekelne, hogyan is kell?

Figyelt kérdés
Ma reggel megjött a nem várt.Azt szeretném,ha ma megjött akkor innen számolok 14-napot és akkor van peteérésem tehát ma van 8-ka akkor 21-én van peteérésem?28-napo a ciklusom.

2012. jún. 8. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát vagy igen, vagy nem.

Nem vagyunk svájci órák.

Ha nem figyeled a peteérésedet valahogy (hőmérő vagy ovuteszt), akkor ez olyan orosz rulett típusú...

Persze így is jöhet a baba, miért is ne, a legtöbben nem számolgatnak, és úgy esnek teherbe...

2012. jún. 8. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van az elsőnek!!

Elvileg igen a 14. napon van 28 napos ciklusnál, de ez eltérhet!!!

Én is bevetnék még ovulációs tesztet, meg a hőmérőzést a helyedben, egy kicsit biztosabb képet kapsz pár hónap hőmérőzés és ovuteszt után!!

Ha meg egy fél évig nem sikerül, akkor kivizsgáltatnám magam!

Hőmérőzésről: [link]

2012. jún. 8. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
2 naponta legyetek együtt és akkor nem kell számolgatni. Így viszont, h 14. napon van-e ovu nem lehet biztosra mondani. Ahhoz tényleg hőmérés, ovutesz v ultrahangos vizsgálat kell.
2012. jún. 8. 08:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Csak azért kérdeztem mert szeretnék peteérés előtt együtt lenni a párommal (kislány ügyben)tudom most mindenki nevet de én úgy olvastam,ha előtte vagyunk együtt akkor nagyobb az esély nunisra ezért kérdeztem .Majd veszek ovu tesztet is .Még egyszer köszönöm .Sziasztok szép napot nektek :-))))))))
2012. jún. 8. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok! Remélem Nektek sikerül(mi is lányt szerettünk volna első körben), nekünk kisfiú lesz!!

De így is nagyon imádom már most is!!! :)

Sok sikert hozzá!!! :)

2012. jún. 8. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

No majd mondjátok el hogy csináltátok!

Nekünk három lányunk van :D

Mondjuk egyiket sem cserélném be! Cukorfalatkák!! :o)

2012. jún. 8. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
első voltam
2012. jún. 8. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!