A meddőségi kivizsgálás mennyibe kerül? A kezelések ára is érdekelne. Gyöngyösön vagy Jászberényben van olyan aki foglalkozik kivizsgálással és kezel is?
Figyelt kérdés
4 éve rajta vagyunk a babaprojekten,3 alkalommal volt halvány + tesztem 1-2 nap késésnél, de megjött, majd tavaly novemberben missed.ab-om volt 7 hetesen. Már 3 dokinál voltam ez idő alatt, az első nem tudom miért fogamzásgátlót akart írni, mikor mondtam neki, hogy maszatolgatok 3-5 napig menszi előtt, de babát szeretnénk, a másodikkal semmi gond nem volt, csak elkerült jó messzire, akihez most járok nem csinál semmit. 29 éves vagyok 0gyermek, már ideje lenne, de a párom attól fél rengetegbe lesz a kivizsgálás ha Pestre megyünk.2012. ápr. 17. 17:11
1/2 anonim válasza:
hívd fel a berényi kórházat, én úgy tudom van meddőségi kezelés, majd megmondják melyik orvos foglalkozik ezzel. én itt szültem, nagyon meg voltam elégedve az osztállyal :)
sok sikert!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. ápr. 18. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!