Meddőségi kivizsgálás alatt/után állók hol tartatok?
érdekel ki hol tart,mi volt eddig.
az is írjon aki már túl van rajta.
eredmény?
Nekem voltak vérvételek és uh-ok a ciklusom bizonyos napjain. Túl vagyok 3 sikertelen inszemináción.
Csütörtökön pedig volt egy műtétem, ahol laparoszkópiát is hysterescopiát végeztek rajtam. Nem találtak semmi szervi próblémát.
Mi még az "alatt" kategóriában állunk, de sajna meg is rekedtünk itt :(
Első körben volt hormonokra vérvétel nálam, uh, görbézés, minden okés. Ezután jött a párom, ahol kevés a kiskatonák száma... Ezután jutottunk el egy meddőségibe, ahol inszemet javasoltak, bár előtte kellett még pár vizsgálat nekem.
Újra hormonokat néztek, oké... Cukorterhelés, inzulinrezisztancia vizsgálat, na itt kiderült, hogy kezdődő cukorbetegségem van. Ez volt tavaly augusztusban. Novemberre már jók voltak az értékeim, így jött a kövi lépés decemberben, az átjárhatósági...
Itt kiderült, hogy egyik petevezetékem totál el van záródva, a másik részlegesen (tehát az elején még átment a folyadék, de nem jutott végig). Erre javasolta a meddőségis doki, hogy ki kéne venni a feles oldalt, mert így még a lombik sem jöhet szóba :(
És itt megrekedtünk, mert nem akarok kés alá feküdni :( Azóta Aviva tornázok, és reménykedem, hátha + irányban javul az állapotom, mást nem tehetek. A nyáron még egy hsg-t szeretnék, a többit majd utána tudom megmondani, hiszen ennek az eredményén múlik minden...
Szóval mindketten "defektesek" vagyunk, jupi :( Szerencsére viszont a kapcsolatunk nem változott, pedig nem könnyű ez az egész, már 2,5 éve szeretnénk babát, eddig hiába...
Első vagyok.
Ne féljj a lapartól! Én is nagyon féltem tőle, de positivan csalódtam. A műtét mindössze 40 perc volt. Műtét után 1 órával már önállóan mentem ki pisilni. A sebem nem fájt egyáltalán. Egyedül az volt rossz, h nagyon fel voltam puffadva, a gáz miatt, amivel felfújtak. Egyébként másnap délelőtt már haza is engedtek, azóta itthon lábadozok. A gázok még mindig bennem vannak, az egy kicsit kellemetlen. Ma már hajat mostam, meg takarítottam is egy kicsit. Szóval nem kell félni, hanem gondojj bele, h utána már okosabbak lesztek, h miért nem jön a baba.
Sziasztok! én a 15.15-ös válaszolónak üzenném, hogy ugyanezen mentem át, mint ő. tavaly márciusban kiderült, hogy mindkét petevezetékem el volt záródva, bejelentkeztünk lombikra, ahol a doki kerek perec megmondta, hogy 0% esélyem van a terhességre, hacsak nem vetetem ki a vezetőimet. júniusban kés alá feküdtem, januárban stimuláció, beültetés, és az "eredmény" itt mocorog a pocimban! :) Ne félj a késtől, a pár hetes fájdalom el fog törpülni, amikor először meglátod azt a kis kalapáló szívecskét a monitoron! :) de az is lehet, hogy lapart csinálnak nálad, és akkor az meg csak néhány nap kellemetlenség! engem sajna vágtak, de én spec.eset vagyok, engem nem lehet laparozni. én is nézegettem az aviva tornát, de a gyorsabb és fájdalmasabb út mellett döntöttem, és nem bántam meg.
17+3 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!