Érdekelne! , hogy nektek mi a véleményetek?
Miért lenne gáz?
Lehet, hogy több vizsgálatot kérnek, de attól lehet ugyanolyan egészséges, mint egy fiatalabb anyuka babája.
Az amniocentézist szokták az orvosok javasolni 35 éves kor után automatikusan. De ha nem akarod megcsináltatni, nem kell!
Mi a másodikat várjuk, de szeretnénk harmadikat is. Most 26 vagyok, még 30 éves korom előtt szeretném, majd meglátjuk, hogyan sikerül!
Hajrá!
Nem gáz. Barátnőm 38évesen szülte az első picijét és jó anyuka. Azt szokták mondani, hogy a szervezet a kor előrehaladtával öregszik, több betegségesen esett már át, szóval több a kockázat, de pont ezért több a vizsgálat is. Úgy tudom 35felett már kötelezően néznek magzatvizet is.
Illetve a petesejtek száma is csökken és emiatt nehezebb a teherbeesés.
De embere válogatja.
Én 21 évesen szültem az első fiamat,annyi problémám volt terhesség alatt hogy hónapokat töltöttem kórházban és egy vagon bogyót szedtem,másfél éves volt a fiam mikor születt a lányom,vele csak 1 hónapot voltam korházban de ugyan annyi gyógyszert szedtem,a harmadik babónál( ő is fiú) 29 voltam 1 hetet voltam kórházban mert magas lett a vérnyomásom és csak erre kaptam gyógyszert.A negyedik
babám,szintén fiú ő most 3 hónapos én pedig 39 vagyok,semmi problémám nem volt a terhesség alatt!A szüléseim mind gyorsan,könnyen probléma nélkül zajlottak.Most gyúrunk a következő babyra,mert még nagyon szeretnénk egy kislányt,de ha most nyáron nem jön össze akkor már nem próbálkozunk,jövő májusban leszek 40,azután már nem akarok szülni.Még annyit hogy én nem csináltattam meg az amniót,nem láttam értelmét,minden vér eredményem renben volt és az UH sem mutatott semmi bajt.Más plussz vizsgálatról nem tudok ami nekünk 37 fölöttieknek járna.Terhe4sség alatt én is kaptam hideget,meleget de talán arányában többen voltak akik velem örültek.Én azt csináltam hogy akik piszkáltak azokat elkerültem és csak azokkal dumcsiztam akik nem ba..ogattak.Már előre hallom mit fognak szólni ha sikerül az 5. baba majdnem 40 évesen!Holnapra nemvárom,jövő héten tesztelek majd ha addig nem lesz semmi.Te se foglalkozz az ilyen eberekkel hisz nem nekik szülsz,semmi közük hozzá!Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!