Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekelne! , hogy nektek mi a...

Érdekelne! , hogy nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem gáz 37-évesen babát szülni ?Mert Én még fiatalnak érzem magam de néha mikor beszélgetek a tervemről akkor mindenki ,hogy hát nem is tudom a te korodban .Az Én részemről attól félek nem nagyobb -e a komplikáció veszélye? Milyen vizsgálatok vannak ?stb

#Érdekelne a dollog
2012. jún. 7. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz, sőt!!!!

Én szültem már 20 és 26 évesen.

Most 37 vagyok és éppen inszeminációra készülök.

Nagyon-nagyon akarom a 3. babát!!!!!

Ne gondolkozz, hajrázz TE is!

2012. jún. 7. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Nincs ebben semmi szörnyű.

Az egyik ismerősöm 40 évesen lett terhes, bár már lemondtak arról, hogy összejöjjön (a férj volt a problémás). Már fél éves a gyönyörű és egészséges kislánya. Ő a kora miatt veszélyeztetett terhes lett, de saját felelőségére a 35. hétig dolgozott. Az amniora is elküldték, szintén a kora miatt, szerencsére mindent rendben találtak. Egyébként mindent úgy csináltak, mint a fiatalabb kismamáknál. A 38. héten született meg a kicsi, természetes úton.

2012. jún. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!