Megnéznétek a tesztem?
Figyelt kérdés
Ma csináltam reggeli pisiből egy tesztet, és én halványan, de látom a 2.csíkot. Predictor teszttel végeztem, bár ma még csak a 12.dpo-n vagyok. Szétszedve fényképeztem le, mert visszaverődött. Szerintetek is ott van?
2012. jún. 7. 07:55
11/18 anonim válasza:
Figyi ez a negatív baromság felejtős, nekem anno volt álpozi tesztem annak is volt negatívja, nekem az első gyereknél kimaradt mensi után két nappal lett nagyon halvány pozi, a másodiknál már a 9dpo-n pozi lett, csináltam qupidót aznap azon alig látszott valami aztán vettem a rossmanos olcsó 25-ös tesztet azon meg tök erős volt :) szóval ezt se értem, hogy elvileg a tízes hamarabb mutatja..ezek szerint nem mindegyik fajta..nagyon drukkolok neked
12/18 anonim válasza:
Nem, én sem látom. Várd meg amíg kimarad a menzeszed, akkor tesztelj!
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. jún. 7. 08:47
14/18 anonim válasza:
Minden csíknak, ami létezik, van negatívja, akár ál, akár valódi, erre nem alapoznék. Ami kétcsíkos babás teszt, az normál fényben is látszik. Ha nem jön meg ismételgesd kétnaponta, és meglátod, látszani fog nagyítás és negatív nélkül is! Szorítok!
15/18 anonim válasza:
sajnos negatívnak látom :( De ne add fel, várj még pár napot, bízz benne!
16/18 anonim válasza:
Én látok 2. halvány csíkot...
Tesztelj holnap után reggel egy másik fajtával!
17/18 anonim válasza:
Én sem látok másik csíkot, de szerintem is várj most már 2-3napot az új teszttel!
Remélem sikerül!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!