Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom most mi van? Megint...

Nem tudom most mi van? Megint nincs baba ugye? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma reggelre nem vártam, és nem is jött. Némi enyhe görcsön kívül semmi jele annak, hogy meg akarna jönni. A teszt negatív. A hőm megindult lefelé, 37,1-ről (amúgy eddig soha nem volt ilyen magasan) 37,9 re. az alaphőm 36,35. Csak késésről van szó, vagy esetleg még reménykedhetek?
2012. jún. 6. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem is így volt most esett 0.1-et gondoltam belefér még aztán másnapg is utána megint ma pedig meg is jött :( de remélem holnap felmegy drukk!
2012. jún. 6. 12:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen voltunk mind a ketten. Nekem sajnos csak clostyval van peteérésem, mert nagyon kevés lh-t termel a szervezetem az ősrégen szedett fogamzásgátló miatt. A páromnál pedig minden rendben van.
2012. jún. 6. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:
A görbés részhez nem tudok hozzászólni, viszont annyit írnék, hogy a teszt attól, hogy ma negatív, nem jelent semmit. Nekem egy napos késéssel is negatívot mutatott (nemvárt napján nem is mertem próbálkozni teszttel), és nemvárt után 3 nappal lett pozitív. (nemvárt után 2. napon nem csináltam, gondoltam biztosabb, ha várok egy napot.) Úgyhogy amíg nem jön meg, ne keseredj el, tesztelj reggelente :))
2012. jún. 6. 13:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha nem jön meg holnap sem akkor tesztelek megint! Hátha látnék már egy + tesztet.
2012. jún. 6. 13:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Megjött. Én feladom :(
2012. jún. 7. 10:56
 16/16 anonim ***** válasza:
a legrosszabb az ha feladod.ne add fel.én is így voltam amikor nem jött össze.azt mondtam nem érdekel feladom.aztán következő hónapban mégis bíztam benne hogy talán most.és elkezdtem barnázni.azt hittem megint megjön és nagyon elkezdtem sírni.de mégis pozitív lett a teszt.és most 11 hónapos a kisfiam és éppen szunyókál.ne add fel.
2012. jún. 7. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!