Megint nem jött össze a baba?
Nekem is az az érzésem, hogy meg fog jönni. Én raktam fel azt a kérdést, hogy mindenféleképpen meg kell-e emelkednie a hőnek, és sajnos igen, és úgy is kell maradjon.
Nem tudom mi lesz, nekem tegnap kellett volna megjönnie, de semmi, mindjárt megjön érzésem van.
Te mikorra nem várod?
Igaz, hogy én inkább szerdára nem várom, de már most mensire utaló jeleim vannak... :(
Ezt a kérdést én is feltettem ma már többször.
Ja, a hónaljban mért hő nem reális. Száj, hüvely, végbél.
Nem tudom, hogy a napközbeni hő mennyire számít de megmértem szájban és 36,7 volt, ez egy kis reménykeltő nekem. :-)
Szorítok nektek!
Na azért még ne adjátok fel csajok!!!!
Hőt mindig azonos időben azonos helyen kell mérni, különben nem ér semmit.
Sosem mértem semmit, nekünk besikeredett a baba kúp mellet, nyár közepén.
Azt hittem lázas vagyok, még dokihoz is elmentem, semmi bajom nem volt. 2 nap múlva nem volt már hőemelkedésem. Majdnem 4 hetes terhes voltam akkor már, és nem is tudtam róla. Aztán nem jött meg pedig folyton "mindjárt megjön" érzésem volt. 11 nap késés után teszteltem, mert kezdett gyanús lenni a dolog. :) 6 hetes voltam, mikor a doki közölte, hogy bár szívhang még nincs, de gyanús, hogy baba van a dologban. Már elmúlt 10 hónapos a kis drágám.
Kitartás, remélem sikerül nektek is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!