Lehetséges, hogy tegnap reggel a romed vizelet sugaras tesztem erős halvány pozitív lett ma reggel a clearblue-nem a digitális fajta negatív?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 08:53
11/16 A kérdező kommentje:
annyira felhúztam magam,hogy most meg csináltam az utolsó x-epilem mert úgy voltam vele ha a romed már ez előtt 2-nappal reggeli pisinél erős halvány volt akkor ennek is kell legalább olyannak lennie ha már a clearblue 50-es érzékenységű és nem mutatja ki,de nem sajnos negatív lett az x-epilem is.holnapra már nem is veszek reggele tesztet,úgy érzem mintha terhes lennék,de szerintem csak elindult valami.majd pénteken kiderül,már nem is foglalkozok vele!
2012. jún. 6. 10:51
12/16 anonim válasza:
Nekem Romed mutatta a kislányomat, sőt a 3 darabos legolcsóbb fajta. Ha nem volt baba, akkor full negatív volt.
26 hkm
13/16 A kérdező kommentje:
én is azt vettem.nem azzal van a baj,hogy jó vagy nem hanem hogy akkor a többi miért negatív ami más fajta?kivéve a medi-lab!
2012. jún. 6. 12:14
14/16 anonim válasza:
Hát szerintem a Medilab a másik rossz teszt.
Ha hiszitek, hanem még a barátnőm férjének is pozit mutatott!:)
Az x-epil nekem bevált. Elég korán mutatta a fiamat!
Én azt tanácsolom,hogy még vegyél egyet holnapra, vagy egy Gabrielt vagy egy Facelle-t!
Ha pozi, akkor van remény!
15/16 anonim válasza:
Szia!
Mi van veled?Mikor tesztelsz?
16/16 A kérdező kommentje:
sziasztok!sajna nem sikerült,de majd augusztus elején megyek a fagyi babáimért,remélem nagyobb sikerrel járok!!!!sziasztok!!!
2012. jún. 8. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!