Mi lehet az oka? Most akkor sikerült vagy nem?
Légyszi segítsetek,mert nagyon magam alatt vagyok:(
Tegnapra nem vártam,nem is jött!Ma teszteltem,de negatív.
Nem utal semmi arra,hogy meg fog jönni,máskor ilyenkor ezt már rég érzem,de most nem!Nem fáj a mellem,stb.
De már kb.2 hete folyamatosan úgy fel vagyok fújódva,hogy egyik nadrágomat se tudom begombolni!Most mi van?Járt már valaki hasonló szituban?
Szia!!
Már írtam a másikra is.Ma az uh-n egy 3,8mm-es felritkulást láttak,tehát valami tényleg elkezdődött,csak még kisebb,mint gondoltuk!
Egy hét múlva megyek újra,és remélem akkor már sokkal többet fognak látni!
Egyébként ez van a papíromon:
Nyálkah.:15mm,benne 3,8 mm-es felritkulás
jobb ov-ban 16mm-es folyadék tartalmú képlet (ez vajon mi lehet??)
Ezek az adatok hányadik hétnek felelnek meg?
Te biztos többet tudsz :)
Majd még üzenek,és köszi az aggódást!
Itt linkes.:-)
Nagyon sajnálom de ebben a dologban konkrétan nem tudok segíteni,de hidd el nekem ha már nem baba lenne akkor megjött volna és nem látnának ilyeneket.A megvastagodott méhnyálkahártya jó jel.Ebben biztos vagyok.Jövőhéten mész újra a dokihoz vagy a héten?Várom majd a fejleményeket,de hidd el ott már babóka "lapul" :-)))))
Szia!!
Hétfőn megyek újra uh-ra,utána meg a dokihoz.Nagyon szeretném én is hinni,hogy Ő már ott van..!:)
Csak néha még azon aggódom,hogy azért ennyi idősen már többet kellett volna látniuk..:(
Az a baj,hogy ez az oldal nemcsak segítséget nyújt,hanem nagyszerűen tudjuk egymást riogatni is!
Na mindegy,fő a pozitív gondolkodás!!
Én is hiszem,hogy minden rendben van,hétfőn már többet látunk,és minden szuper lesz!!!!!:D
Linkes.
Igen igazad van.A riogatás sem marad el.Neked volt már rá pl.-ád vagy olvastál valami olyat?Velem is előfordult már de most nemtudnék konkrét példát mondani.Vagy itt erre a kérdésedre riogatott valaki?
Hát végülis kiírtam egy ehhez kapcsolódó kérdést,amiből kijött többek között az is,hogy mindenféle késői peteérést beleszámítva,már kb 5 hetesnek kellene lennem.És akkor viszont nemcsak egy "felritkulást" kellett volna látni,hanem tényleg többet!
Meg olvastam egy hasonló esetet,amikor meg kiderült,hogy azért vették későn észre a terhességet,meg azért láttak mindent későn,mert nem fejlődött rendesen a baba,és el kellett vetetni..:(
Tudom,fő a pozitív hozzáállás,de amikor ilyeneket hall az ember...
Hétfőn minden kiderül!Mert egy hete csak egy felritkulást láttak,de most már többet kell látniuk!!
Majd üzenek doki után!És mégegyszer köszi a bíztatást,nagyon aranyos vagy :)
Szia Linkes!!
Képzeld, 6 hetes terhes vagyok!!!:D:D:D
Te megmondtad,ugye?:)
Hát bejött...:P
Szia!
Erről lekéstem, sajnos nem nézem naponta a GYIK-et! :)
De ha privát üzenet küldésére kattintasz akkor egyből eljut hozzám a kérdésed! :)
Gratula a pocaklakóhoz! Én most 12 hetes vagyok a harmadikkal! :)
Szülésznő / Védőnő
Szia!!!(linkes)
De jóóó!! Én nagyon örülök de komolyan mondom!!!Én tudtam be be be!!!!És a párod?Boldog ugye?
KÉpzeld én meg ma voltam uh.-n és lehetséges mégsem kisfiú hanem leányka lapul ott bent:-)))Meglepett a hír mert a genetikán fiút mondtak,de teljesen mindegy csak egészséges legyen!!!Nagyon boldog gondtalan babavárást kívánok!
Kedves szülésznő/védőnő!
ÉN voltam az aki írt neked dehát végülis megtudtuk a jóhírt!!Azért köszi!
Jajj,nagyon aranyosak vagytok!!!!:)
Köszönöm a támogatást Nektek!
"Bebebe..." :P Én is sejtettem a szívem mélyén :)
Na hát akkor tényleg nyugalmat,boldogságot és egészséget kívánok mindannyiunknak,akár kisfiú,akár kislány!!
8 nap múva megyek vissza,remélhatőleg akkor már szívhang is lesz!Majd üzenek!Puszi lányok!
Na szia!
Mi a helyzet veled/veletek?Remélem minden ok!?Írj ha lesz időd és kedved mert kíváncsi vagyok hogy mi lett az eredmény.Linkes voltam:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!