Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik orvost ajánlanátok a...

Melyik orvost ajánlanátok a Szent Imre Kórházból, akivel emberileg és anyagilag is elégedettek voltatok a terhesgondozás alatt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:

dr nyulasi gábor. fiatal-40-es-közvetlen,rendes,maximálisan segítőkész. én anno úgy a 18heti uh után mondtam h nála szülnék,akkor megkért h a magánjára járjak,a rendelője nagyon jó saját uh, asszisztens vérnyomást mér stb.

most a 2.nál is hozzá járok.

nem akar csak azért látni sokszor h fizess neki,csak akkor kell menni ha indokolt. 9 egy vizsgálat, a szülés árát nem kéri fixen,és hozzáteszi h csak akkor ha meg voltunk elégedve vele.

én a fiamnál 50et adtam-2éve

a magánja a 9.kerben van.

ha gondolod menj hozzá, tényleg nagyon rendes,mindig mindenről tájékoztatást ad,nem sürget,ha félóráig kérdezgeted,akkor is készséges,és az ember nem érzi úgy nála h nem kérdezhet.

2009. júl. 11. 19:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Dr Faludi Pál. Idősebb doki, nagyon odafigyel rád és a babádra is, az éjszaka kellős közepén 10 perc múlva már mellettem is állt a kórházban, maximálisan megbízható.

XI. ker-ben van a magánrendelője, egy alkalom 5000 ft, ha csinál uh-ot is, akkor 6500. De azt csak 2x csinált, nem kértem többször, de biztos csinált volna ha akarom.

A szülésre nem mondd árat, találkoztam olyan anyukával, akitől nem is fogadta el a pénzt. Mi 50 ezret adtunk neki.

2009. júl. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!