Medilab tesztel teszteltem egy halványat ma vagyok a ciklusom 26. napján ugye hihetek neki?
Nem kell nagyon megvakulni h lehessen látni a 2. csíkot de nincsen olyan erős mint a control csík. Mult honapban volt egy spontán vetélésem nagyon kicsi terhesség volt a doki mondta lehet próbálkozni mert kiürült rendesen.
Jah és 11-kor csináltam nem reggeliből
Létezik h máris sikerült?
igen, miért ne?! jó ez a teszt, nekem is ez mutatta ki és elég korán!!
gratulálok neked :)
1 éves kisfiú anyuja és 21 hetes terhes :)
a halvány + is + :) nekem is halvány volt, és pár nap múlva szép, erős 2 csíkos tesztem lett :)
ja, és én sem a reggeliből csináltam egyiket sem!
viszont ha most volt egy vetélésed, akkor a teszt után, ami már igazi + lesz, menj el dokihoz!
3 hét mulva megyek dokihoz mert akkora vagyok visszahívva kontrollra. akkor már jo esetben is 7 hetes körül leszek többet fog látni
remélem nem lesz későn. valami praktika vetélés ellen?
Vetélés ellen nem tudok semmi különlegeset,csak azt hogy vigyázz magadra,táplálkozz egészségesen,ne idegeskedj...
A vetélések általában valami rendellenesség miatt következnek be,a szervezet szelektál.Remélem most sikerült és várhatod a kisbabádat!
június 6-tól számold a terhesség idejét! ez egy 28 napos ciklussal számolva 3-4 hetes terhesség.
vetélés ellen tud adni a doki kúpot, vagy vitamint is.
és sok-sok pihenés az elején!
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!