MEGNÉZNÉTEK A GÖRBÉMET?
Kedves utolso hozzászolo! (bocsi, nincs hosszú ékezetem minden betűből)
Miből gondolod, hogy a 16.napon volt az ovum? Én teljesen úgy éreztem, hogy a 14. napon volt, mert akkor volt ovulácios fájdalmam és akkor volt csak tojásfehérjés nyákom.
A 16. napon már zárt volt a méhszájam tapintásra és ragacsos volt inkább a nedvem :( És állítolag ha ragacsos, akkor nem tudnak feljutni a "halacskák" a méhnyakon. Vagy esetleg volt még esélyuk a 14-i halacskáknak feljutni, amikor még tojásfehérjés volt a nyák és bevárhatták akár 2 napig a petesejtet?
Jaj, már annyira szeretném!!!!
A teszt 10-es volt és sajnos negatív. A hőm még változatlan. Holnapra nem várom. Ha holnap leesik a hőm, akkor biztos meg fog jönni.
És köszönöm szépen, hogy ennyien drukkoltok, nagyon jol esik :)
Holnap reggel megint tesztelek, hátha ott lesz valami halvány reménysugár :)
Istenem, bárcsak úgy lenne!!!!!
Utolsó vagyok. A hődből gondolom, az ovus fájdalom nem jelent semmit.
Mi ovu előtt 4 nappal voltunk együtt, és lám kislányunk lesz.
Nekem sohasem volt tojásfehérje folyásom, erre én nem adok.
Nagyon szép a görbéd, nagyon drukkolok neked!
26 hkm
Utolsó vagyok megint, nézd csak meg mikor lett negatív az ovu teszted?
Akkor kinek van igaza? :)
Remélem már teszteltél...
26 hkm
Igazad van, akkor volt az ovum.
Sajnos tegnap amint befejeztem a hozzászólásomat, elmentem WC-re és láttam egy élénk piros foltot. A hasam is görcsölt. Persze előtte nagyon-nagyon felhúztam magam a kölykökön, és ilyenkor mindig meg szokott jönni.
DE azóta semmi nyoma. Még halványan sem.
Reggel sajnos esett a hőm 1 tizedet, úgyhogy tuti megjön :(
Csak abszolút nem értem. Annyira, de annyira éreztem, hogy ez a hónap más, hogy ott van egy baba.
Én annyira reménykedtem!!!!!!
Most nem görcsöl a hasam sem, tök nyugi minden.
DE reggel előttem az utolsó tesztemet is és totál negatív lett :(
Megint nem sikerült :(
Sajnálom :(
Majd legközelebb!!!!
24-es kommentes vagyok..
Hányadik baba lenne?
3. lenne. Az előző házasságomból van egy 11 éves lánykám és egy 17 éves nagy fiam.
De a mostani páromnak még nincs babája, és minden vágyunk egy közös baba, de nem akar összejönni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!