MEGNÉZNÉTEK A GÖRBÉMET?
2012. jún. 2. 12:32
1/33 anonim válasza:
Nagyon szép görbe :) Én a helyedben biztos ellőnék már egy 10-es tesztet. Nagyon szurkolok!!!
2/33 A kérdező kommentje:
Akkor holnap reggel megkísérlek egy tesztelést.
Annyira félek a pofára eséstől :(
Már ki kéne mutatnia egy 10-es tesztnek szerinted?????
2012. jún. 2. 12:36
3/33 anonim válasza:
én úgy láttom hogy a múlthavi mensid elött elég alacsony volt a hőd most meg szép magas :) tesztelj nyugottan aztán meg írd meg,drukk!:)
4/33 anonim válasza:
Csatlakozni tudok, nagyon szép a görbéd!!! :)
Nagyon szorítok Neked!!
Majd írj, mi volt a teszt eredménye!!! :)
28hkm
5/33 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem tuti pozitív lesz, mert tényleg nagyon magasan van a hőd az előző havihoz képest. Szerintem reggel már poz. lesz a teszted. Mindenképpen írd meg az eredményt, nagyon várjuk :)
6/33 anonim válasza:
Szép a görbéd..szoritok is neked ..:)Nekem sajnos volt már ilyen magasan és másnapra megjött egy nagy hőleséssel..majd írd meg az eredményt:)
7/33 A kérdező kommentje:
jaj lányok, most nagyon izgatottá tettetek, már alig várom, hogy reggel legyen :D
tényleg még soha nem ment fel 37-re hőm. Soha.
Most nagyon bizakodó lettem, annyira biztattok.
Nagyon köszönöm!!!!
Reggel az lesz az első, hogy megírom az eredményt.
csak ne félnék annyira a csalódástól :(
2012. jún. 2. 15:05
8/33 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék mondani, hogy 7 éve várom a babát.
2012. jún. 2. 15:06
9/33 A kérdező kommentje:
Ha most végre sikerül, akkor hinni kell a csodákban :)
2012. jún. 2. 15:07
10/33 anonim válasza:
MEgint első.
Tudom mit érzel, én 9 évet vártam a kisfiamra (10 inszem, 2 lombik után spontán sikerült, mikor már letettem róla).
Most 4,5 éve várjuk a tesót, de semmi. Majd talán egyszer :)
Nagyon-nagyon szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!