Sokszor úgy éreztem, de most lehet, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy korai ezt kérdezni, mivel a menzeszemnek 8 nap múlva kellene megjönnie, de még is.
Utóbbi 3-4 napban hányingerem van egyre jobban erősödik, tegnap este arra keltem, hogy hánynom kell, de nem mentem ki, mert szinte magamnál sem voltam. Ma reggel felkeltem elszívtam egy cigit, de azt is elnyomtam mert hányingerem van. És a hasam enyhén olyan mint ha meg akarna jönni! De ez a mindjárt megjön érzés mindig szokott lenni. Még annyi, ami teljesen idegen, hogy a derekam fáj, olyan mintha felfáztam volna, de mostanra az is elmúlt, illetve nagyon ritkán és enyhén újra előjön! Most is hányingerem van, és a mindjárt megjön érzés párosul! Körülbelül 2 héttel vagy kevesebb, ezelőtt olyan érzésem volt a köldököm felé, vagy a petefészkemnél, hogy szúrkál...de elég erősen éreztem. Normális?Vagy várjak még a tesztel??
2012. jún. 2. 12:11
1/10 anonim válasza:
Ha még 8 nap van hátra, és már 3-4 napja így vagy, akkor ezt nem a terhesség jele. A hányinger általában 6 hetes kortól kezdődik. A menstruáció elmaradásakor számol az orvos 4 hetesnek. ha addig 2 hét van hátra, akkor kb most lehet majd a fogantatás, ha egyáltalán összejön. Ha előbb volt, akkor is csak pár napos lehet. Ennyi idő alatt még semmi olyan hormonális változás nincs, ami miatt hányingered lehetne. Lehet, hogy inkább csak annyira szeretnéd, hogy beképzeled a tüneteket.
2012. jún. 2. 12:20
2/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem életbevágóan fontos, hogy sikerüljön. Tehát nem okoz nagy csalódást ha még sem. Eddig nem is gondoltam rá,addig ameddig nem volt hányingerem, utána visszagondoltam, hogy fájt a derekam, és a szurkálás. Mindegy, elvégre majd kiderül...Nem vagyok türelmetlen, csak benne van a pakliban, hiszen a párommal nem védekezünk, illetve megszakításos módszerrel, ami nyilván tudjuk nem biztonságos fogamzásgátlásos módszer
2012. jún. 2. 12:26
3/10 anonim válasza:
Nekem már a mestruációm kimaradása előtt hányingerem volt és hánytam. Lehet hogy sikerült , de sajnos legalább 10-12 nap mire kiderül biztosra.
2012. jún. 2. 13:18
4/10 anonim válasza:
Kedves elso!
Nem mindig ugy van,ahogy a nagykonyvben leirjak! Nem lehet kijelenteni,hogy 6 hetes kortol kezdodik a hanyinger!
Nekem meg volt par napom a mensiig, de mar hanyassal inditottam a napot, meg egesz napos hanyingerrel :)
Pedig akkortajt fejezodhetett csak be a beagyazodas kb:)
Van olyan, aki ennyire erzekenyen reagal a hormokra!
Szoritok kedves kerdezo! :))
2012. jún. 2. 14:12
5/10 anonim válasza:
ha meg 8 nap mulva kene megjonnie felesleges tesztelni. majd ha kimaradt mar par napot. velemenyem szerint ilyen koran nem erezhetsz terhestunetet. hacsak nem az utolso menstruaciod alatt estel teherbe (minek nagyon kicsi a valoszinusege) de szerintem meg akkor is korai lenne erezni.
2012. jún. 2. 14:22
6/10 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy mindenképp 6 hetes kortól kezdődik a hányinger, hanem hogy általában (ha van). Márpedig ahhoz, hogy hormonális változások történjenek, néhány napos megtermékenyült petesejt kevés. Az még kapcsolatban sincs az anyai szervezettel.
2012. jún. 2. 14:49
7/10 anonim válasza:
Pedig anyám az öcsémmel így volt, amint megkezdődött a beágyazódás, neki máris hányingere volt. Még a teszt semmit sem mutatott, ő már tudta, hogy terhes.
És emlékszem is rá, hogy így történt, mert akkor már nagylány voltam.
2012. jún. 2. 16:39
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok: 3 terhességéből ez az egy volt ilyen, velem nem hányt csak émelygett, húgommal kb 8. héttől folyamatosan hányt.
Szóval terhességfüggő a dolog.
2012. jún. 2. 16:40
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat! Egesz allo nap hanyingerem volt ma... Meg a megjon erzes! Akkor mulik el nagyjabol a hanyingerem ha eszek egy picit... De utana elojon megint... Kuvancsi leszek.. Najd megirom! Nem tudom hogy szamit e valamit de a hom 37.3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!