Másnak is elege van sokszor az egészből? Olyan régóta szeretnénk már babát és még mindig nem sikerült.
Igen ,nekem is volt így hogy azt mondtam,hogy befejezem az egészet.Minden szabadidőmet orvosnál töltöttem,vagy a net elött hogy valami praktikára leljek,hogy hogyan essek teherbe!Ráadásul van egy nagyobb fiam(spontán),akivel foglalkoznom kellett,de alig maradt szabadidőm!Sokszor gondoltam úgy,hogy feladom.De a párom(neki nem volt gyereke)nagyon szeretett volna babát,persze én is és miatta mindig tovább léptem.Nekem az segített,(szerintem)hogy magasabb beosztást kaptam a munkahelyemen és teljesen el voltam foglalva vele,alig maradt időm a baba kérdéssel foglalkozni!Igaz a pici inszeminációval sikerült,de összejött.
Pedig már a végén azt hittem,hogy soha nem lesz mégegy babám.
Ne keseredj el előbb-utóbb biztosan sikerülni fog!
Az jó,örülök hogy sikerült :)
Mi most fogunk menni kivizsgálásra egy hét múlva,valószínűleg utána nekünk is inszem lesz.Hányadikra sikerült?
Ismerős...
szinte rossz babát látni az utcán, mert az jut eszedbe, hogy a fenébe, nálunk miért nem akar jönni...
Mi lassan 2 éve próbálkozunk teljes erőbedobással, mostanra jutottunk el odáig, hogy nem érdekel...
Majd jön, ha akar...
Nem tudunk mit tenni, én beavatkozást nem szeretnék, csak ha már minden kötél szakad, és lassan nagyinak hívhat:D
Sok sikert azért:)
Bocsi,hogy ilyen későn válaszolok!Nekünk a második inszem sikerült,szerencsére.
Drukkolok nektek,szerintem biztos sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!