Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is elege van sokszor...

Másnak is elege van sokszor az egészből? Olyan régóta szeretnénk már babát és még mindig nem sikerült.

Figyelt kérdés
:( Néha "beborulok",mint pl most és szívem szerint feladnám az egészet.Más van vele úgy,hogy nem mindig tud pozitívan hozzáálni a dolgokhoz?Nekem már nem megy.Annyira elegem van az egészből...
2009. febr. 23. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 5 éve voltunk házasok a férjemmel mire (egy vetélés után) megszületett a fiunk. Megértem a mostani lelkiállapotodat, én is így voltam, már szinte gyűlöltem azokat a napokat amikor meg kellett, hogy jöjjön, plána amikor meg is jött. Aztán nagy fordulatot vett az életem, felnőtt fejjel elmentem tanulni (még nem volt meg az érettségim), mindjárt az első évben terhes lettem, úgyhogy a második évet terhesen, a harmadikat pedig kisbabyval csináltam végig. Szerintem picit változtass az életeden, hogy elmozdulj lelkileg a holtpontról és sikerülni fog. Drukkolok neked hozzá!
2009. febr. 23. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi...sajnos ezen már túl vagyok..2 vetélés után úgy döntöttem,hogy elmegyek egyetemre tanulni,fel is vettek,már be is fejeztem az első félévet,szóval volt változás,mindig próbáltam valami újat,most megtanultam egy nyelvet,hogy másra koncentráljak,de sajnos nem segített :(
2009. febr. 23. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen ,nekem is volt így hogy azt mondtam,hogy befejezem az egészet.Minden szabadidőmet orvosnál töltöttem,vagy a net elött hogy valami praktikára leljek,hogy hogyan essek teherbe!Ráadásul van egy nagyobb fiam(spontán),akivel foglalkoznom kellett,de alig maradt szabadidőm!Sokszor gondoltam úgy,hogy feladom.De a párom(neki nem volt gyereke)nagyon szeretett volna babát,persze én is és miatta mindig tovább léptem.Nekem az segített,(szerintem)hogy magasabb beosztást kaptam a munkahelyemen és teljesen el voltam foglalva vele,alig maradt időm a baba kérdéssel foglalkozni!Igaz a pici inszeminációval sikerült,de összejött.

Pedig már a végén azt hittem,hogy soha nem lesz mégegy babám.

Ne keseredj el előbb-utóbb biztosan sikerülni fog!

2009. febr. 23. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Az jó,örülök hogy sikerült :)

Mi most fogunk menni kivizsgálásra egy hét múlva,valószínűleg utána nekünk is inszem lesz.Hányadikra sikerült?

2009. febr. 23. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerős...

szinte rossz babát látni az utcán, mert az jut eszedbe, hogy a fenébe, nálunk miért nem akar jönni...

Mi lassan 2 éve próbálkozunk teljes erőbedobással, mostanra jutottunk el odáig, hogy nem érdekel...

Majd jön, ha akar...

Nem tudunk mit tenni, én beavatkozást nem szeretnék, csak ha már minden kötél szakad, és lassan nagyinak hívhat:D

Sok sikert azért:)

2009. febr. 24. 01:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi,hogy ilyen későn válaszolok!Nekünk a második inszem sikerült,szerencsére.

Drukkolok nektek,szerintem biztos sikerülni fog!

2009. febr. 28. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!