Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki megálmodta, hogy +...

Volt aki megálmodta, hogy + -at tesztelt, és úgy is lett?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát teszttel nem álmodtam,de azt igen,hogy elvetélek és úgy is lett! :((((((

Nem tudom miért vannak ezek......

Sok sikert és szorítok!

2009. júl. 1. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nallam bejott igaz nem pozitiv tesztet hanem babat almodtam. :) Meg raktam is fel itt annak idejen kerdest (amikor meg nem tudtam, hogy babas vagyok), hogy jart-e mar valaki igy. En azt almodtam, hogy ultem az ultrahangos gepezet elott es mutatta a doki, hogy ott van a pocimba a baba, meg nagyon pici formatlan volt de vert a kis szive. Reggel amikor felebredtem mondtam a ferjemnek is, persze csak legyintett. Itt sem kaptam biztato valaszokat, sokan irtak, hogy almodtak hasonlot de nem volt baba. Letortem mint a bili fule es nem is foglalkoztam ezzel tobbet. 2 nap mulva pozitivat teszteltem. Ami nallam meg erdekes volt, hogy masnap ejjel is a babammal almodtam de ott mar nagyobb. Tehat ket egymast koveto ejszaka is. Persze lehet, hogy csak a veletelen jateka de azt hiszem batran mondhatom, hogy en megallmodtam. :)
2009. júl. 1. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én havonta álmodom azt többször, hogy babánk lesz. Mindig csalódnom kell. De ha te szeretnél babát, és ezért álmodtál ilyet, akkor annyit mondok, hogy nagyon szurkolok!!!
2009. júl. 1. 11:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Igen, nagyon szeretnék!

2009. júl. 1. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem álmodtam ugyan, de a szekrényem legaljára eltettem egy pozitív tesztes rajzot - ne nevessetek ki! És a következő hónapban terhes lettem! :) Minden jó, ami pozitív (gondolat, álom, teszt...!!) :) Hajrá! Szorítok!
2009. júl. 1. 20:51
 6/6 A kérdező kommentje:
:) Köszi!!
2009. júl. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!