Volt aki megálmodta, hogy + -at tesztelt, és úgy is lett?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 10:52
1/6 anonim válasza:
Hát teszttel nem álmodtam,de azt igen,hogy elvetélek és úgy is lett! :((((((
Nem tudom miért vannak ezek......
Sok sikert és szorítok!
2/6 anonim válasza:
Nallam bejott igaz nem pozitiv tesztet hanem babat almodtam. :) Meg raktam is fel itt annak idejen kerdest (amikor meg nem tudtam, hogy babas vagyok), hogy jart-e mar valaki igy. En azt almodtam, hogy ultem az ultrahangos gepezet elott es mutatta a doki, hogy ott van a pocimba a baba, meg nagyon pici formatlan volt de vert a kis szive. Reggel amikor felebredtem mondtam a ferjemnek is, persze csak legyintett. Itt sem kaptam biztato valaszokat, sokan irtak, hogy almodtak hasonlot de nem volt baba. Letortem mint a bili fule es nem is foglalkoztam ezzel tobbet. 2 nap mulva pozitivat teszteltem. Ami nallam meg erdekes volt, hogy masnap ejjel is a babammal almodtam de ott mar nagyobb. Tehat ket egymast koveto ejszaka is. Persze lehet, hogy csak a veletelen jateka de azt hiszem batran mondhatom, hogy en megallmodtam. :)
3/6 anonim válasza:
Sajnos én havonta álmodom azt többször, hogy babánk lesz. Mindig csalódnom kell. De ha te szeretnél babát, és ezért álmodtál ilyet, akkor annyit mondok, hogy nagyon szurkolok!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
Igen, nagyon szeretnék!
2009. júl. 1. 12:09
5/6 anonim válasza:
Nem álmodtam ugyan, de a szekrényem legaljára eltettem egy pozitív tesztes rajzot - ne nevessetek ki! És a következő hónapban terhes lettem! :) Minden jó, ami pozitív (gondolat, álom, teszt...!!) :) Hajrá! Szorítok!
6/6 A kérdező kommentje:
:) Köszi!!
2009. júl. 2. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!