A closti mellé még milyen gyógyszer vált be nektek amit felírtak? Vagy inkább tüszőrepesztő szuri?
Én mindig a 3. naptól szedtem 5 napig napi 2X1 szemet. Nekem sosem használt. Írtak fel 6 ampulla Merional 75 NE injekciót és ettől lett peteérésem. Kaptam ovitrelle tüszőrepesztőt is. Minden tökéletes volt csak 1 petém érett meg és akkor 30 % esély van a teherbeesésre. És sajnos pont nem estünk bele a 30 %-ba :(
Múlthéten kezdtem a 2. injekciós hónapot.
2 éve próbálkozunk. Az első éveben is rengeteg gyógyszert szedtem. Amúgy pco-m van/volt. Másfél évig szedtem a merckformint is. nem használt. Aztán 1 éve váltottam dokit. Minden hónapban stimulált closty-val. Sikertelenül. Szeptemberben csinált 1 hsg-t. utána gonal f 300-at kaptam. így sem jött össze. Decemberben volt egy laparoszkópos drilling műtétem. Közbe soron kívül kaptunk időpontot a Kaáliba és most oda járunk fél éve. De azért már előrelépés is volt! Múlt ciklusba tudtak peteérést "csinálni". Sajnos nem jött össze, de legalább tudjuk, hogy melyik gyógyszer a jó!
Nektek mióta nem sikerül???
Győriek vagyunk.
A mostani injekcióm mellé mégkell szednem prednisolon-richter nevű gyógyszert is. ez egy szetroid. De azt olvastam róla, hogy ez is segíti a peteérést, és gyulladáscsökkentő is egyben.
Hát téged sem irigyellek, de legalább van 2 gyerkőc!!!
Nekünk első lenne.
És te merre fele laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!