Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan gyógyszer ami felér...

Van olyan gyógyszer ami felér az abortusszal?

Figyelt kérdés

most vasárnap lesz két hete hogy szeretkeztünk a párommal,kicsi az esélye,de lehet,hogy bennem ment el.Persze én rögtön kimostam ott alul,de tudom..a kockázat fent áll!

SŐT ez kétszer is meg történt.A 72 órán már javába túl vagyok.Arra lennék kíváncsi,hogy ha terhes vagyok,akkor lenne olyan gyógyszer amit esetleg nőgyógyász ír fel,vagy patikában lehet kapni?! A lényeg,hogy ne abortusz legyen!

2012. máj. 16. 13:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%

mi van???

remélem enem lesz gyereked mert akkor jaja annak a szegénynek.

mégis mire gondoltál?

2012. máj. 16. 14:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a gyógyszeres abortusz még nem engedélyezett Mo.-n. A múltkor olvastam, hogy Bp.-en viszont egy magánklinikán már alkalmazzák ezt a módszert. A nevére sajna nem emlékszem, de keress rá.
2012. máj. 16. 14:01
 3/15 anonim ***** válasza:
nincs, még nincs, talán engedélyezik majd valamikor Magyarországon, de ez sem ilyen egyszerű, nem tudod majd patikában kiváltani, hanem a doki adja a kórházban, ott is kell maradni, mert nagy vérveszteséget okozhat, és az sem biztos, hogy nem kell utána műszeres befejezés, hogy rendesen kitisztulsz. 2 tablettából áll, erős görcsöket okoz, csak orvosi felügyelet alatt lehet majd alkalmazni.
2012. máj. 16. 14:02
 4/15 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy nincs forgalomban ilyen gyógyszer, úgyhogy szorítok Neked, hogy ne maradj terhes.

Ha nagyon nem szeretnétek babát a pároddal, akkor szedj fogamzásgátlót vagy ott az óvszer, mert egyetlen alkalommal is terhes maradhatsz ha beléd élvez.Vedd egy kicsit komolyabban!!!

2012. máj. 16. 14:04
 5/15 anonim ***** válasza:
2012. máj. 16. 14:04
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Ez a kérdésedre a válasz:

Nincs! Mármint ami nem illegális vagy nem veszélyezteti az életedet. Hallottam hogy most kezdenek ilyen irányú kutatásokat, de forgalomban még nincs!

Ez pedig a véleményem: (tudom nem ezt nem kérdezted)

Ha akkora nagy lány vagy, hogy kufircolj és nem vagy képes rendesen védekezni akkor meg is érdemled az abortuszt. Csak az a baj, hogy ha ennyi eszed van akkor nem fogod fel a dolog súlyosságát sem!! Ha ennyire felelőtlen vagy remélem nem lesz gyereked, de nem a te érdekeidet nézem, hanem a piciét.

2012. máj. 16. 14:07
 7/15 anonim válasza:

telljesen igaza van az előttem válaszolónak!!!!!

"a lényeg hogy ne abortusz legyen" szted miben különbözik a 2???????jah értem a te kényelmed......

2012. máj. 16. 14:30
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

A szavam elállt! A legjobban azt sajnálom, hogy az ilyen felelőtlen, hideg embereknek, mint te is vagy, általában simán összejön a baba! Kimosni? Mert az ér valamit? Ráadásul nem is egyszer történt meg így... és utána még azért akarsz beszedni valamit, hogy ne kelljen abortuszt csinálni... mert úgy az már nem is az, ugye? A gyomrom forog tőled! Az ég ővja azt a kis lelket, nehogy feléd találjon!

Bár biztos vagyok benne, hogy ha mégis összejött, lenne itt pár vállalkozó szellemű nő, aki gyógyszer nélkül, teljesen ingyen agyonüt, és probléma megoldva!

2012. máj. 16. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Kedves Kérdező!Tudom, hogy nem tisztem Ítélkezni feletted és a felelőtlenséged felett.DE!Én nem akasztanálak fel egyből...:)Betennélek egy szobába, ahol csak egy szék van(jelzem még mellékhelyiség sincs) és telepakolnék neked a 4 fal közül 3-at abortuszból "visszamaradt" babák képeivel 1 falat pedig nevető, édesanyját símogató gyermekképekkel..:)A háttérben pedig állandó gyermekkacajt és gőgcsélést hallanál..:)Ha erre nem bolondulnál meg, akkor beszabadítanálak olyan nők közé, akik évek óta küzdenek a gyermekért és rád raknék egy táblát a kérdéseddel..:)Na erre vegyél be tablettát!Sajnálom, hogy Édesanyád nem talált rád anno "megoldást"!!!

Üdvözöllek és gyűlöllek....Egy 3 gyerekes anyuka....

2012. máj. 16. 15:38
 10/15 anonim ***** válasza:

Jelenleg nincs Magyarországon vetélést elősegítő gyógyszer,csakis a műszeres beavatkozás.

Ennek ára jelen pillanatban 34.000ft.(ez az alapdíj,lehet alacsonyabb összeg is,ha komoly indok támasztja alá az abortuszt)

Kérdem én,nem lett volna olcsóbb egy csomag gumi,mint egy abortusz?

Vagy miért nem vettél 72 órás tablettát?

Felelőtlen,játszadozó,szexelni nagyon tudó,de kis buta tinik.....

Egy három gyerkőcöa anyuka+18 hetes kismama a negyedikkel.

2012. máj. 16. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!