Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan gyógyszer ami felér...

Van olyan gyógyszer ami felér az abortusszal?

Figyelt kérdés

most vasárnap lesz két hete hogy szeretkeztünk a párommal,kicsi az esélye,de lehet,hogy bennem ment el.Persze én rögtön kimostam ott alul,de tudom..a kockázat fent áll!

SŐT ez kétszer is meg történt.A 72 órán már javába túl vagyok.Arra lennék kíváncsi,hogy ha terhes vagyok,akkor lenne olyan gyógyszer amit esetleg nőgyógyász ír fel,vagy patikában lehet kapni?! A lényeg,hogy ne abortusz legyen!

2012. máj. 16. 13:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

minden NORMÁLIS válaszadónak köszönöm szépen ! :))

akiknek pedig akkora a szájuk,hogy itt ugassanak nekem...elárulom,hogy 26 éves vagyok,NEM TINI és semmi egyéb olyan jelzős ember amivel "illettek"..;)

egy szimpla kérdés volt,nyugodtan sajnálhatnak akárkit,lehet engem gyűlölni...egyik fülemen be a másikon pedig ki!

2012. máj. 16. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát az eszem megáll. Mi a jó büdös francért kell ismeretlenül embereket elítélni?

Nem tudhatja senki mi áll a háttérben.

Gondolom ilyen még senkivel sem történt, a kérdező az első akinek a fejében megfordul az abortusz.

És igen, vannak olyanok, akik éveket várnak a babára (én is vártam 2.5 évet), de könyörgöm, jobb az, ha úgy hozza világra, hogy nem is akarta!

Bárki bármit mond az ilyen gyerekek életén ez megérződik.

Kérdező! Megértelek!

2012. máj. 16. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem az abortusszal van a gond...Hanem hogy nem védekezik többször sem,aztán meg a kicsit ölné meg a saját hülyesége miatt.

26évesen meg főleg szégyen egyébként,hogy nem tudsz felelősséget vállalni a tetteidre.De lehet,hogy bennem ment el.Hát ezt azért csak tudja már az ember...És mivel tudnod kéne,be tudtad volna venni a 72órásat.Ha már felelőtlenül 26éves létedre nem védekeztél,akkor vállald az abortusszal járó testi és lelki fájdalmat is.És gondolj bele,hogy mire elmész majd rá,lehet dobog már a gyereketek szive.És gondold át,nem-e jobb lett volna védekezni,mint minden évben 2x abortuszra menni,mert lusta vagy bogyót szedni,vagy a pároddal felhúzatni a gumit.Mi megszakitással védekeztünk,egyszer ment el bennem(és 21évesen tudtam is,hogy bennem végzett) és most vagyok 20hetes.Ennyi idősen is fel tudtam fogni,hogy igenis lehetséges a terhesség,de meg sem fordult a fejünkben,hogy elvetessük.Inkább azt kéne tisztáznotok,hogy nem is akartok gyereket?Nem vagytok fiatalok már.Ha nem a válasz,védekezzetek.

2012. máj. 17. 06:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt a sok okoskodó Anyukát!A kérdésre kell válaszolni,nem ítélkezni.

Nekem is van két gyerekem, de azt mondom, ha a kérdező nem tudja, nem akarja megtartani a babát, már ha egyáltalán teherbe esett, akkor inkább vetesse el, van elég szerencsétlen sorsú gyerek.

Az abortusztól azért ne tarts ennyire, nem ördögtől való dolog ez, amióta létezik emberiség, azóta vannak praktikái is a terhesség megszakításának, és ez így van jól!

Amúgy szerintem nagyon pici esélye van, hogy terhes maradtál, úgyhogy nyugi!

2012. máj. 17. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
Na azért álljunk meg egy pillanatra!Még mielőtt itt védjük az éppen gyilkolni készülő, (bár még azt sem tudja, hogy terhes-e)NŐT!Könyörgöm!Aki 26 éves, és azt sem tudja, hogy benne ment el a párja ,hogy az Istenbe ne ítélné el az ember!Pláne, hogy olyan kérdések közé teszi fel az abortuszos témáját, ahol könyörögnek a segítségért olyanok, akik az életüket adnák egy gyermekért!Nem ítélkezés, amit itt olvastam, hanem vélemények.A kérdezőnek pedig ezt vállalni kell!Tetszik vagy nem.És , ha ne adj Isten teherbe esett, amit jelzem még mindig nem tud, akkor pálcát tör egy védtelen gyermek élete felett.Kvázi gyilkolásra készül.De ahogy írtad is kedves kérdező egyik füleden be, a másikon ki.Ha így gondolod, mit keres itt a kérdésed?Erre a kérdésre 26 évesen a patikába bemész és megkérdezed a választ, mert itt csak vitát csiholsz.De elárulom, nincs ilyen módszer!nem tudod kikerülni a műtétet!És legközelebb vegyél óvszert!Bááár..Egyik füleden be, másikon meg ki!:)
2012. máj. 17. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!