4 hónapja próbálkozunk a babával, minden praktikát, tippet, trükköt bevetettünk, de semmi. Normális, hogy elszorul a szívem egy babakocsit toló nő láttán?
Szia! Én mielőtt teherbe estem, szedtem vitamin készítményt (centrumot). Aztán együttlét után MINDIG kipárnáztuk a csípőmet, a lábaimat felemeltem, de nem csak 5 percig, hanem legalább 1 órán keresztül!! Amíg csak 5 perceket szántam rá, nekem sem lett sikerélményem, aztán növeltem az időt...bejött!!
És miközben a lábaim tartottam, elképzeltem, hogy jönnek a spermiumok, egyre közelebb és közelebb...és elképzeltem a megtermékenyülést!
Lehet, hogy ezt sokan hülyeségnek tartják, de állítom, hogy nekem ez jött be!! Valaki azt írta, hogy minden az agyban dől el és szerintem is ez tökéletesen így van!!
Egy próbát neked is megér, nem veszítesz vele semmit!
Szívből kívánom, hogy sikerrel járj!!
Mi már 2 éve próbálkozunk és én is ugyanígy érzek mint te!
Mostanában meg már különösen megvisel, sokat sírok!
De nem adom fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!