Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hónapja próbálkozunk a...

4 hónapja próbálkozunk a babával, minden praktikát, tippet, trükköt bevetettünk, de semmi. Normális, hogy elszorul a szívem egy babakocsit toló nő láttán?

Figyelt kérdés
Minden egyes negatív tesztel egyre szomorúbb leszek és ha meglátok egy várandós nőt, vagy egy babakocsis anyukát, könnybe lábad a szemem...
2008. ápr. 25. 11:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk sem telt el még egy év. Egy hüvelyi uktrahangot eleve csinál minden normál doki és rákszűrést is. Ez még nem speciális vizsgálat. A hormonvizsgálatot amugy is beutalóra csinálják, miért ne lehetne kérni? (amugy van pénzért magánlabor, oda nem kell beutáló). A Kaáli intézetben 12 ezer forintért előzetes bejelentkezés alapján megcsinálják a spermavizsgálatot és 3 napon belül megvan az eredmény. Amugy a 4 hónap még hidd el tényleg nem vészes, mi 9 hónapnál járunk, ami tudom sovány vigasz, de eleve nem is minden hónapban alkalmas a pete a megtermékenyülésre, ha mégis akkor is csak 24 óra áll rendelkezésére..Brrrr...Szval én sem értem pl, hogy miért nem vagyok már kismama, amikor peteéréskor mindig igyexünk összebújni kedves férjemmel...Dehát ez van:-)
2008. ápr. 25. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én mielőtt teherbe estem, szedtem vitamin készítményt (centrumot). Aztán együttlét után MINDIG kipárnáztuk a csípőmet, a lábaimat felemeltem, de nem csak 5 percig, hanem legalább 1 órán keresztül!! Amíg csak 5 perceket szántam rá, nekem sem lett sikerélményem, aztán növeltem az időt...bejött!!

És miközben a lábaim tartottam, elképzeltem, hogy jönnek a spermiumok, egyre közelebb és közelebb...és elképzeltem a megtermékenyülést!

Lehet, hogy ezt sokan hülyeségnek tartják, de állítom, hogy nekem ez jött be!! Valaki azt írta, hogy minden az agyban dől el és szerintem is ez tökéletesen így van!!

Egy próbát neked is megér, nem veszítesz vele semmit!

Szívből kívánom, hogy sikerrel járj!!

2008. ápr. 25. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány naposak a ciklusaid,de nekem a nőgyógy azt javasolta ,hogy a ciklusom tizedik napjától minden másnap.És kb 17-dik napig nekem 30 naposak a ciklusaim.
2008. ápr. 25. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi már 2 éve próbálkozunk és én is ugyanígy érzek mint te!

Mostanában meg már különösen megvisel, sokat sírok!

De nem adom fel!

2008. ápr. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!