Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hónapja próbálkozunk a...

4 hónapja próbálkozunk a babával, minden praktikát, tippet, trükköt bevetettünk, de semmi. Normális, hogy elszorul a szívem egy babakocsit toló nő láttán?

Figyelt kérdés
Minden egyes negatív tesztel egyre szomorúbb leszek és ha meglátok egy várandós nőt, vagy egy babakocsis anyukát, könnybe lábad a szemem...
2008. ápr. 25. 11:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi másfél hónapja próbálkozunk, de nekem már ismerős ez az érzés. Sőt, néha azon kapom magam,hogy percekig bámulom a gyerkőcöt a babakocsiban, biztos néz az anyuka, hogy nem vagyok normális.

MIlyen praktikát vetettetek be?????????

2008. ápr. 25. 11:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Ovuteszt, hőmérőzés, hold állás, 3 naponta szex, aztán napi többszöri szex, pózok, teák, gyertya állás, 4 hónapja nem vettem forró fürdőt, nehogy csökkentsem az esélyeket, pedig jól esne, nem kávézom, egészségesebben étkezem mint valaha és semmi... :(
2008. ápr. 25. 11:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Mi 16 hónapja próbálkozunk. Teljesen ismerős a dolog, sőt én már ott tartok, hogy kiszúrom az utcán, boltban, bárhol a terhes nőket messziről, mármint a kispocakosokat is. Szörnyű érzés, írígy vagyok, dühös magamra, kétségbeesett és szomorú. Próbálok nem odanézni.
2008. ápr. 25. 11:20
 4/14 A kérdező kommentje:
16 hónap az rengeteg idő, ha én ilyen rosszul érzem magam akkor el tudom képzelni neked milyen lehet... Drukkolok, hogy mindenkinek összejöjjön végre, aki hasonló cipőben jár...
2008. ápr. 25. 11:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam hogy szeretkezés közben párnát kell rakni a csípőd alá, és jól megemelni!Az uncsitesóm is így esett teherbe.Ők is sokáig próbálkoztak.Ezt az orvosa javasolta neki.
2008. ápr. 25. 11:25
 6/14 A kérdező kommentje:
A párna az mindig ott van, időnként tornamutatványokat rendeztem utána, a párom nem kis derültségére, ma már inkább csak pihizek esemény után... :)
2008. ápr. 25. 11:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem szedni E-vitamint, mert állítólag segít és a banán evés is. Hallottatok már erről?
2008. ápr. 25. 11:29
 8/14 anonim ***** válasza:
És kivizsgáláson jártál-e már? Párodnak spermavizsgálat, Neked vérből hormon, ultrahang, citologia.
2008. ápr. 25. 12:49
 9/14 A kérdező kommentje:
4 hónapos próba után még nem foglalkoznak velünk, csak 1 év után... :(
2008. ápr. 25. 13:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia mi 3 éve próbálkozunk és minden hónap csalódással jár!De még mindig kitarto vagyok és már annyira nem izgatnak a kismamák egyszer ugy is sikerülni fog!!!!!!!Csa nyugi és ne gondolj a babóra hidd el jobb lesz!!!!!Sok sikert!
2008. ápr. 25. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!