Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjátok azt, hogy nincs...

Mondjátok azt, hogy nincs semmi baj! Ugye nem vagyok terhes? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Szóval, egy hónapja elszakadt a gumi,nem sokkal a menzeszem előtt de vettünk 72 órás tabit (Escapelle), és normálisan meg is jött. Azóta voltam együtt párszor a barátommal, (egyetlen egyszer betette gumi nélkül,de akkor nem volt előváladék se semmi,ez 100%) többinél óvszerrel védekeztünk és nem volt semmi baj. MOST VISZONT NEM JÖN MEG! már 3 napja késik .. Mitől lehet? Terhes vagyok? Vagy a tablettától van? kétségbe vagyok esve! :(
2012. máj. 30. 22:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ja és ez az óvszer nélküli dolog, 1-2 lökés volt! :)
2012. máj. 30. 22:56
 2/19 Panka08 ***** válasza:
Lehet csak felborult kissé a hormonháztartásod. AZ ilyen esemény utáni bogyók olyanok a szervezetnek, mint az atombomba.. Ne nagyon használd. Vegyél holnap egy tesztet , csináld meg. Már kimutatja.
2012. máj. 30. 23:05
 3/19 Panka08 ***** válasza:
Meg ne engedd, hogy óvszer nélkül lökdössön... ;)
2012. máj. 30. 23:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát de ha még előváladék sem volt,akkor nem lehet baj,nem igaz? :)Spermium nélkül elég nehéz lenne szerintem :D
2012. máj. 30. 23:08
 5/19 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem volt előváladék amíg benned volt? Egyébként kicsi a valószínűsége, hogy terhes lennél, valószínű, hogy csak késik, az esemény utáni is lehet az oka. Mindenesetre tényleg védekezzetek jobban.
2012. máj. 30. 23:12
 6/19 A kérdező kommentje:
Jobban fogunk vigyázni ezután ez is biztos! Csak jöjjön már meg .. valaki kérem nyugtasson meg! :'(
2012. máj. 30. 23:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Meg fog jönni,ne parázz:)
2012. máj. 30. 23:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Írásból ítélve még gyerekek vagytok.És a fiatal fiúk nem tudják kezelni a testüket.Ezért is van,hogy megszakításos védekezésnél a fiatalok esnek teherbe,mert a srác nincs tisztában a testével.Ezer embert ismerek,akik így védekeznek jó pár éve és semmi.De ennyire hogy lehet valaki felelőtlen,hogy elszakad a gumi,beveszi az eseményutánit a parától,aztán meg csinálja ugyanúgy tovább nem megfelelően védekezve.Ha valaki nem akar gyereket véletlen se,az szedjen fog.gátlót vagy igenis huzassa fel a pasijával az elején már.3nap késés meg nem késés...Nekem fog gátló abbahagyása után fél évre kezdett el felborulni minden és késett 3-4heteket.Tehát valószínű,hogy a gyógyszer okozza neked is.
2012. máj. 31. 05:52
 9/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, csak kicsit felborultak a hormonjaid az esemény utáni tablettától. Kb. 1 hetet fog késni szerintem.
2012. máj. 31. 09:19
 10/19 A kérdező kommentje:
Vannak mensruációs előjeleim, de még mindig semmi. Azt hiszem, bevetetem a forrófürdőt, hátha :) és köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 31. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!