Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondjatok valami jó tippet,...

Mondjatok valami jó tippet, nagyon meg vagyok fázva nyomom az ágyat rendesen mi segíthet most hogy jóformán nem szedhetek semmit? 6 hetes terhes vagyok!

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt ezen a honlapon megkeresheted azokat a szereket amiket egy megfázás esetén lehet szedni terheseknek is!

www.homeopatia.info.hu

Remélem hamar átvészeled ezt a megfázást!!

Üdv egy 20 hónapos kislány anyukája aki 30 hetes kismama is.

2010. febr. 14. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha lázas vagy, és/vagy a köhögés a mellkasodra húzódott le, akkor nincs mese, haladéktalanul orvoshoz kell menni!

Egyébként a hagyományos praktikákat lehet alkalmazni. A legfontosabb az ágynyugalom: ha egész nap ugrálsz, az immundenrdszered nem tudja a gyógyulásodra fordítani az energiát. Emellé meleg tea, méz, fokhagyma, torokfájásra zsályatea, köhögésre lánydzsás útifű-szirup, orrfolyásra kamillás inhalálás.

Jobbulást!

2010. febr. 14. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Fokhagyma, méz, szárított datolya, sok folyadék és ágy nyugalom.

Jobbulást!

2010. febr. 14. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Soksok C vitamin, de természetes forrásból kivi, citrom, narancs. Meghülés elleni tea mézzel, de csak olyan amibe nincs málnalevél. Homeos bogyókák.Sok pihi. Ezek csak addig mig be nem lázasodsz, ha igen menj el orvoshoz, nehogy vmi szövődmény kialakuljon.
2010. febr. 14. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Oscilococinum
2010. febr. 14. 17:32
 6/8 anonim válasza:
Ne aggódj, minden rendben lesz. :) 7 hetesen estem át hasonlón. Én is a korábbi hozzászólók praktikáit alkalmaztam: homeopátiás szer és rengeteg mézes-citromos tea, citrusfélék, ágynyugalom stb. Amit még kipróbálhatsz, az a gyömbér tea (egy kis körömnyi gyömbér apróra vágva és felöntve fél liter vízzel, amit 10 perc után le lehet szűrni) Nagyon jó meghűlésre, immunerősítő és ha reggel éhgyomorra iszod még az émelygésedet is csökkenti.
2010. febr. 14. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is homeopátiás bogyókat javaslok, mézes-citromos tea stb. Immunerősítésként pedig a terhességem elejétől talpmasszázst csinálok, ami sok egyéb dologra is bevált nálam (pl. székrekedés). Nem is voltam megfázva egyszer sem egész idő alatt, pedig az egész téli időszak beleesik a terhességembe.

2010. febr. 15. 11:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!nagyon köszönöm szépen ezt a sok jó tanácsot!

Tényleg jók ezek a homeopatiás dolgok ennyire bevált mert akkor mindenképp kipróbálom!3 napig feküdtem rendületlenül az ágyban de holnap már melozni kell menni még nem tudják hogy babás vagyok!

2010. febr. 16. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!