Mondjatok valami jó tippet, nagyon meg vagyok fázva nyomom az ágyat rendesen mi segíthet most hogy jóformán nem szedhetek semmit? 6 hetes terhes vagyok!
Szia!
Itt ezen a honlapon megkeresheted azokat a szereket amiket egy megfázás esetén lehet szedni terheseknek is!
www.homeopatia.info.hu
Remélem hamar átvészeled ezt a megfázást!!
Üdv egy 20 hónapos kislány anyukája aki 30 hetes kismama is.
Ha lázas vagy, és/vagy a köhögés a mellkasodra húzódott le, akkor nincs mese, haladéktalanul orvoshoz kell menni!
Egyébként a hagyományos praktikákat lehet alkalmazni. A legfontosabb az ágynyugalom: ha egész nap ugrálsz, az immundenrdszered nem tudja a gyógyulásodra fordítani az energiát. Emellé meleg tea, méz, fokhagyma, torokfájásra zsályatea, köhögésre lánydzsás útifű-szirup, orrfolyásra kamillás inhalálás.
Jobbulást!
Fokhagyma, méz, szárított datolya, sok folyadék és ágy nyugalom.
Jobbulást!
Szia!
Én is homeopátiás bogyókat javaslok, mézes-citromos tea stb. Immunerősítésként pedig a terhességem elejétől talpmasszázst csinálok, ami sok egyéb dologra is bevált nálam (pl. székrekedés). Nem is voltam megfázva egyszer sem egész idő alatt, pedig az egész téli időszak beleesik a terhességembe.
Sziasztok!nagyon köszönöm szépen ezt a sok jó tanácsot!
Tényleg jók ezek a homeopatiás dolgok ennyire bevált mert akkor mindenképp kipróbálom!3 napig feküdtem rendületlenül az ágyban de holnap már melozni kell menni még nem tudják hogy babás vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!