29 hetesen mit szedhetek torok és hörgö gyulladásra?
Figyelt kérdés
A dokim nem elérhetö a házi orvosom meg azt mondta bármit de a patikában csak homeos bogyot ajánlodtak és nem segit!Lázam nincs!2011. szept. 12. 09:06
1/6 anonim válasza:
Szia!
A dokid váltótársa köteles ellátni,biztos van helyettesítő doki is!
Én augmentin duo-t kaptam erre, 28hetesen!
Boldog babavárást,mielőbbi gyógyulást!
38hkm
2/6 anonim válasza:
Bakteriális esetben antibiotikum , ahogy a előző írta, vírusos esetben inhalálás, gyógyteák, méz, 1000mg c vitamin. Gyógytea: menta, bodza, kakukkfüvet terhesség esetén nem ajánlatos használni. Ha köhögsz,akkor lándzsás utifű szirup.
3/6 anonim válasza:
Bocs, most olvastam, hogy 38. héten vagy. A kakukkfű igazából segíthet a szülés beindulásában, ezért nem ajánlják a korábbi szakaszokban, viszont nagyon jó és hatékony növény antibakteriális hatással.
4/6 A kérdező kommentje:
29 hetes vagyok nem 38,most voltam egy másik orvosnál és kaptam antibiotikumot 3 szemeset Azibiot a neve,de az van ráírva,hogy terhesség alatt nem ajánlót, a doki meg a patikus is azt mondta hogy az utolsó trimeszterben már lehet most nem tudom mit tegyek? ezt az orvost nem ismerem és nem akarok ártani a kicsikémnek.A torkom jobban van már mert csináltam egy mézes citromos kúrát,de a hörgőim nagyon fájnak és iszonyúan köhögök.
2011. szept. 12. 11:52
5/6 anonim válasza:
Én a jó öreg augmentint venném be, ha már kell gyógyszer. Az biztosan nem árt. Egyébként ez sem, amit felírtak, csak azért nem ajánlják, mert nem vizsgálták rendesen ki terheseknél.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget feliratom a háziorvosommal az Augmentint, ha nem leszek holnapig jobban,még annyit kérdeznék hogy a panadolt szedhetem ha belázasodnék?
2011. szept. 12. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!