Lehetséges a baba?
14.-én hétfőn megvolt kb. 4 napig péntek, aztán együtt voltam a " barátommal" 24.-én csütörtök védekezés nélkül én megtettem az intézkedést kimostam magam azonnal, csináltam egy tesztet 29.-én kedd negatív lett, , hány százalék esély van arra hogy mégis az vagyok, mert a negatív eredménytől függetlenül hányinger reggelente ami már amúgy is megszokott egy ideje, fáradékonyság ami a kevés alvástól is lehetséges.
Mégis mennyi rá az esély?
5 nappal aktus után?
Nálad nagyon komoly biológiai hiányosságok vannak.
5 nappal aktus után még terhesség sincs, nincs amit kimutasson a teszt!
Ha 14-én jött meg és 24-én voltatok együtt, akkor igen esélyed van a terhességre. Tesztet majd kb. a menzeszed időpontjában csinálj.
Az meg nem védekezés, hogy "kimostad".
Köszönöm a válaszokat, főleg neked utolsó...
Egyébként csak azért mert ilyeneket nem tanítottak mivel művészeti suliba járok és egy éves biológia ahol az állatok szaporodásától kezdve a fák növekedéséig(csak példa) minden be van sűrítve és az ránk nézve semmit sem tanítottak meg szinte... De nem ez a lényeg csak nem tudom hogy akkor a hányinger mitől jöhet... mégegyszer köszi a válaszokat
Jah a tabit még soha nem szedtem és nem is nagyon merek még...
Tudom hogy elég felelőtlen voltam, és meg is lett a büntetésem emiatt, és a pasi is átvert elég szépen... csak az unokatesómra számíthatok aki idősebb és tapasztaltabb nálam és több mindent tud
"Jah a tabit még soha nem szedtem és nem is nagyon merek még... "
Nem csak tabltta van a világon. De az is elég érdekes, hogy tablettát nem mersz szedni, de azért avédekezés nélküli szexet megkocáztatod, hátha kaparásra kell menni.
Az sem kifogás, hogy mit tanítottak és mit nem. Elég sajnálatos, hogy nem tanítanak a védekezésről, de látom a netet már ismered.
Akkor miért lett volna olyan baromi nehéz még szex ELŐTT rákeresni arra, hogy hogyan lehet megelőzni a nem kívánt terhességet.
El sem hiszem, hogy ennyire buta emberek vannak.
Kedves utolsó ebben nagyon igazad van amit leírtál...
És azért mertem megkockáztatni a szexet védekezés nélkül, mert menyasszonya voltam a megemlített illetőnek. Aztán pedig miután megtörtént a probléma ő otthagyott engem egyből, Ezért igazából nem is szeretném ha baba lenne és tudtam mik lehetnek a következményei,meg akartam szakítani a dolgot még időben csak ő nem hagyta most pedig egyedül maradtam ebben a helyzetben és tényleg nem sok mindent mondtak el erről a dologról az iskolában legalábbis a lényeget nem csak egy töredékét amit már amúgyis tudtam erről...De nagyon szépen köszönöm a válaszodat...
A megszakítás sem védekezés.
Legközelebb javaslom az óvszer használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!