Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Baba vagy mensi?

Mi lehet ez? Baba vagy mensi?

Figyelt kérdés
Előző hónapban nem védekeztünk,napra pontosan megjött! Ebben a hónapban megszakítással védekeztünk,1x nem védekeztünk sehogy! (nem lenne baj ha baba lenne) 2napja késik,mindíg órákkal előtte érzem, hogy meg fog jönni. Nem a hasam fáj annyira,hanem a lábaim,derekam! Most rózsaszin folyásom van (soha nem volt még) de semmi jele a mensinek...
2012. máj. 29. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Van esély! Tesztelnék első vizeletből!

Sok sikert, szurkolok

2012. máj. 29. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi! Még várunk pár napot! Az előző hónapot végig idegeskedtem,nagyon babát akartunk!aztán megbeszéltük,hogy várunk még pár hónapot...de azért reménykedek!
2012. máj. 29. 21:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat! Esetleg saját tapasztalat? Valakinek lett így babó?
2012. máj. 29. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
én egyszer voltam ugy eggyütt a barátommal hogy nem védekeztünk. utána még 3 hónapig megjött rendesen pedig terhes lettem akkor. nem volt semmi jele, semmi hányinger semmi. ugy hogy szerintem mindenképp csinálj tesztet. :)
2012. máj. 29. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a lábad és a derekad fáj és akkor lehet ciszta is,de minden esély meg van a babára!

Remélem baba,de mindenképp tesztelj ha csak a rózsaszín folyás marad!Írd meg az eredményt nekünk!

2012. máj. 30. 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Várjuk az eredményt,sok sikert!:)
2012. máj. 30. 18:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Jajjj lányok, megjött :(
2012. máj. 30. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
:((((
2012. máj. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!