Szerintetek ez lehet baba?
Figyelt kérdés
9 napja voltunk együtt,és elégé szurkál a hasam,meg sűrű fehér folyásom van.Keddre nem várom.2012. máj. 30. 18:58
1/26 anonim válasza:
Bármi lehet de ezt te is tudod. 9 nap után nem valószínű h tünetek jelentkezzenek.
27hkm
2/26 A kérdező kommentje:
Tudom,csak olvastam h a beágyazódástól is szurkálhat.:/
2012. máj. 30. 19:05
3/26 anonim válasza:
még van egy heted,még be sem ágyazódott,de azért drukkolok!mióta próbálkoztok?
4/26 A kérdező kommentje:
5 hónapja:/
2012. máj. 30. 19:15
5/26 anonim válasza:
még az elején vagytok bármikor összejöhet még lehet épp most csak még nem tudsz róla fel a fejjel mi már 10 hónapja próbálkozunk,2. voltam
6/26 anonim válasza:
Szerintem nem peteérésed volt?/Mi 8 hónapja próbálkozunk./
7/26 anonim válasza:
Nekem kb. minden második hónapban szúrkál a hasam,van hogy a köldököm körül,van hogy a méhem,van hogy petefészek körül... Aztán mindig megjön! :( 5 hónapja próbálkozunk,december óta! Nem elkeseríteni akarlak,csak nálam ez pl. mensi tünetnek is mondható,ahogy a szédülés,és hányinger is! Tehát ha egyszer terhes leszek,fel sem fog tünni,mert már tudom,hogy a rosszullét is megjön info! NÁLAM! :)
8/26 anonim válasza:
Nálam mielőtt megjön az összes kora terhességi tünetet észlelem magamon.Amikor terhes lettem az első babámmal,semmilyen tünetem nem volt.
9/26 anonim válasza:
Nem véletlen,hogy nincs koraterhességi tünet,mert az ilyen mindjárt megjön érzés,meg ezek a butaságok nem terhes tünetek,hanem a szervezet emlékszik még arra,hogy mensi idő van,és ezért jönnek ezek a tünetek,és nem a baba miatt! :) Szóval mensiig max. a pozitív teszt a terhes tünet,meg utána az elmaradt mensi! :) Ezért érzi ezt sok terhes nő! Meg egyén függő,mint ahogy utolsó is írta! Neki nem volt tünete a babánál!
10/26 A kérdező kommentje:
Nem,peteérésem volt!Mindegy majd lesz valahogy,keddre nem várom.
2012. máj. 31. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!