Ki nem várja június 7-8-ra?
Első vagyok!Na nekem nap végére csak beköszönöm a mensi!:(
Azért a többieknek drukkolok!pozi tesztesnek gratulálok és a barnázás nem feltétlenül baj de azért menj dokihoz biztos ami biztos!!
Sziasztok!
14-es vagyok. Tegnap moziban voltunk, a sors fintora, hogy a Várandósokat néztük, mire hazajöttünk 2 ujjbegynyi vérfolt volt a tangámon. Gyorsan elrohantunk az ügyeletre, ott megnyugtatott a doki, hogy minden rendben van, amúgy még nagyon fiatal a terhességem. 4 héten vagyok.
6 hónapos próbálkozó vagyok, itt tettem fel külön kérdésben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én buta túl gyenge teszttel próbálkoztam és hát persze, hogy szellemképet mutatott. Aztán délután vettem egy normálisat és az full-egyértelmű-teljesen biztos-totálisan pozitív tesztet mutatott.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1-2 hetes terhesség.
Hát lányok.... minden hónapban gyűjtöttem az erőt az itteni hozzászólókból és minden hónapban reménykedtem, hogy talán nekem is sikerül. Fel sem fogom, hogy sikerült most.
Viszont emellett őszintén együttérzek minden sikertelennel mert pontosan tudom, min mentek keresztül. Kívánok mielőbbi babázást Nektek!
Köszönöm szépen!
Sok sikert kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!