Ki nem várja június 7-8-ra?
17-es hozzászóló vagyok.
Nekem mától érzékenyek a cickóim és mindjárt megjön érzésem van. A hangulatom is változó. Ezek nekem mensi előtt szoktak lenni, tehát meg fog jönni. Ja tegnap negatív volt a teszt.
Első vagyok!
Sziasztok!
Na hát ma reggel(kb 12.dpo-n) tesztelem egy negatívat!:)
Ha nem jön meg továbbra sem akkor jövő hét elején újra megpróbálom!
Veletek mizu?
Én a 6 hónapos próbálkozó vagyok, aki ma évfordulós a párjával. Szombaton teszteltem negatívat (full negatív, mégcsak szellemképes sem volt), úgyhogy a fantasztikus ajándékötletem ugrott. :-(
Még nem jött meg (ma kellene), de a Duphaston miatt csúszni is fog az pár napot.
A többieknek sok sikert kívánok, remélem nekem is több szerencsém lesz a következő hónapban.
Első vagyok!Utolsó:Sajnálom hogy nem sikerült!:(
Valószínű nekem is meg fog jönni!A cicim fáj még mindig és nagyon!Szerintem nekem is ma vagy holnap esedékes a nem várt!Ha esetleg nem jön meg teszteltek szerdán!De mindenképp írok hogy mi lett a vége!
Többiek?Veletek mizu?Kérdező?
Sziasztok!
A 14-es válaszoló vagyok. Nekem elszámolta a ciklus.hu, mert nem 7-én, hanem tegnap kellett volna megjönnie. Teszteltem kétszer is, mindkettő pozitív lett, de tegnap óta egy kicsit barnázom, nem vészesen. Remélem ez normális. Kicsit aggódom.
Sajnálom, akinek nem jött össze. :(
35-ös válaszoló, remélem, hogy a következő hónapban pozitívat tesztelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!