Ki nem várja június 7-8-ra?
1 vagyok!
A cicim nekem is érzékeny és a hasam is szurkál....pont mint mindig mensi előtt!Na majd elválik mi lesz belőle!:)
Drukkolok nektek lányok!
Sziasztok!
É sem várom 7-ére. :)
Nekem krémes folyásom volt pár napon keresztül, ami nem szokott lenni.
Remélem, hogy pozitív lesz a teszt. Én még nem tudom, hogy mikor tesztelek. :)
Sziasztok!
Minden hónapban van egy-két ilyen csoport, aki összegyűlik és kölcsönösen szurkolnak egymásnak. :-) És általában egynek sikerülni is szokott. Szóval ehhez a csoporthoz most én is csatlakozom! :-)
Szóval mi bő fél éve próbálkozunk, 4-ére nem várom de a duphaston szedése miatt ez kitolódik 7-8-ra is. Viszont már 4-én tesztelni fogok, mert a párommal akkor leszünk évfordulósak és ez lehetne a valaha adott legszebb ajándékom neki. Ráadásul édesanyám épp mellrák utáni kemot kap, ezért nagyon szeretném a szüleimet is minél hamarabb megajándékozni egy kis unokával.
Mivel eddig már elég sok csalódáson és kiboruláson vagyok túl, ezért próbálom magam maximálisan az "úgysem fog sikerülni" felé terelni, hogy könnyebb legyen utána a csalódást megélni.
De szurkolok mindenkinek itt!
Szia. Én 6-ra nem várom. Két naponta voltunk együtt. Tünetem egyáltalán nincs. De mivel elég ingadozóak a ciklusaim igy nem tudom, hogy mikor teszteljek.
Irjatok, ha van fejlemény:)
Jajj lányok, drukkolok mindenkinek aki babát akar! :)
A szédülés az jó jel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!