Szerintetek az alsó tesz pozitív vagy negatív? Www. Kepfeltoltes.hu/120528/teszt3_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Sziasztok!
Sajnos éjjel megjött:((Csak akkor nem tudom,hogy miért voltak halvány csíkosak a tesztjeim!:((
Szia!! Sajnalom nagyon,de fel a fejjel!!!
Nekem ugyanez volt,marciusban kesett par napot,volt 2db halvany,de lathato pozitiv tesztem! Aztam megjott:(( teljesen ketsegbe voltam esve,de osszeszedtem magam es elmentem venni par dolgot!:))
1000mg C vitamint,200 mg E vitamint,ezt Te is es a parod is minden nap szedjetek!:) nrked a mehnyalkahartyat vastagitja,parodnak a spermakat tuningolha fel!:))
Sok sikert hozza! Kepes vagy teherbe esni,most mar legalabb tudod,veled is minden rendben,paroddal is,csak a szervezeted meg nem allt ra keszen:) de majd a mostani honapban!:)) en marciusban menstrualtam utoljara,azota nem jott meg!:)) a kivetkezo honapban mar eros pozit teszteltem es mar 9 hetes vagyok!:)) sikerulni fog,higgy benne!:))
Sok sikert!!
Gratulálok :)))
(Utolsó voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!