Szerintetek az alsó tesz pozitív vagy negatív? Www. Kepfeltoltes.hu/120528/teszt3_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 09:54
12/29 anonim válasza:
Én sem látok rajta semmit. ha sikerült akkor az valószínűleg beágyazódás volt...mikor nem kell megjönnie?
13/29 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna!
2012. máj. 28. 10:43
14/29 anonim válasza:
holnap első vizeletből próbáld és kérünk képet!:)
16/29 anonim válasza:
Ott van a csík csak halványan ez első képfeltöltésbe, ne aggódj fog az erősödni. De ne stresszeld magad feleslegesen a hőddel meg a folyamatos tesztelgetéssel, mert azzal csak ártasz.
Várj picit türelemmel szerda reggelig, és akkor tesztelj egyet reggeli első vizeletből.
Én a héten teszteltem pozitívat és nekem sem olyan erős még mint a kontroll csík, mi is nagyon vártunk már a babára és tudom, hogy nem könnyű, mert azért én is félek, hogy megmarad e-, de nyugodj meg!
18/29 anonim válasza:
Én is látok egy nagyon halvány csíkot az első kép második tesztjén. Szerdán tesztelj újra. :) Sok sikert!
19/29 anonim válasza:
Én az első feltöltéseken látom,viszont azon amit nemrég töltöttél fel nem.De az első kettőn ott van az bizti!Szerintem terhesség áll a dolgok hátterében,csak még fiatal!Van akinek a harmadik teszt lesz tényleg pozi!Szóval csinálj egyet szerdán 10-es érzékenységűvel,reggeli első vizeletből.Szurkolok,mert itt baba van a dologban!
20/29 anonim válasza:
Szia, első válaszadó vagyok.
Én nem is néztem a hcg-feliratot, a zöld színe miatt ovulációs tesztnek néztem. Bocsánat.
Amúgy az alsó képen talán látok vmit, és amit nemrég feltettél azon is látok egy nagyon halvány csíkot.
Kívánom hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!