Az ovulációs teszt tévedhet? 7. -én 8. -án volt pozitív,9. -én már negatív volt a teszt! Akkor biztos hogy megvolt a tüszőrepedés?
akkor is éreztem apróbb szurkálódást,de még pl ma is!
De ha negatív már az ovus tesztem, a két pozitív nap után, akkor biztos hogy megvolt a peteérés? Tudom, hogy az első negatív nap után 12-36órával van általában, de ugye nem 2-3nap múlva?
Köszönöm!!
én úgy tudom a második poz.után 12-36 óra (akinek egy poz. annak onnantól).
nekem így is volt: 2 pozitív nap... és meg is volt a peteérés, sőt a megtermékenyülés is, mert itt a kisfiam a pocakomban:-)mi corax ovulációs tesztet használtunk.
sok szerencsét kívánok neked!
17hkm
Kedves Utolsó gratulálok a picihez!!!
A 2pozitív nap előtti napon és a második pozitív napon volt szeretés, remélem sikerül nekünk is.
Kedves első sajna a hőmet nem mérem. Köszi a válaszod!
2. vagyok: én sem mértem hőt..
nekünk mindkét pozi napon volt összebújás, előtte nem, mert gyomorrontásom volt-sajna a pozi napokon is kicsit-de mivel a 2.pozi napomon-még lábadozóban indulnom kellett ki az egyetemre vizsgaidőszakra (nem itthon tanulok), így összeszedtem magam, nem akartam elszalasztani...és hát bár párom 3 nap múlva utánam jött, hogy még próbálkozzunk-ami nem történt meg mert hulla voltam és frusztrált a vizsgáktól...mégis 2 hét múlva pozi lett!:) szval ezért tudom mikor fogant..:)
mióta próbálkoztok?
Szia
December óta. 2 hónapja korai terhességem volt, de felszívodott a baba(((
A kislányom aki 3éves lesz, ő rögtön elsőre sikerült. A dokim szerint az nagyon rritka.
Remélem 2 hét múlva pozitív lesz a tesztem! :)
Szia!
Na, pozitív lett a teszt? Remélem! :))
Üdv:Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!