Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovulációs teszt tévedhet?...

Az ovulációs teszt tévedhet? 7. -én 8. -án volt pozitív,9. -én már negatív volt a teszt! Akkor biztos hogy megvolt a tüszőrepedés?

Figyelt kérdés

akkor is éreztem apróbb szurkálódást,de még pl ma is!

De ha negatív már az ovus tesztem, a két pozitív nap után, akkor biztos hogy megvolt a peteérés? Tudom, hogy az első negatív nap után 12-36órával van általában, de ugye nem 2-3nap múlva?

Köszönöm!!

2012. máj. 12. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a hőd megemelkedett, akkor biztos, hogy megtörtént az ovuláció.
2012. máj. 12. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:

én úgy tudom a második poz.után 12-36 óra (akinek egy poz. annak onnantól).

nekem így is volt: 2 pozitív nap... és meg is volt a peteérés, sőt a megtermékenyülés is, mert itt a kisfiam a pocakomban:-)mi corax ovulációs tesztet használtunk.

sok szerencsét kívánok neked!

17hkm

2012. máj. 12. 17:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó gratulálok a picihez!!!

A 2pozitív nap előtti napon és a második pozitív napon volt szeretés, remélem sikerül nekünk is.

Kedves első sajna a hőmet nem mérem. Köszi a válaszod!

2012. máj. 12. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok: én sem mértem hőt..

nekünk mindkét pozi napon volt összebújás, előtte nem, mert gyomorrontásom volt-sajna a pozi napokon is kicsit-de mivel a 2.pozi napomon-még lábadozóban indulnom kellett ki az egyetemre vizsgaidőszakra (nem itthon tanulok), így összeszedtem magam, nem akartam elszalasztani...és hát bár párom 3 nap múlva utánam jött, hogy még próbálkozzunk-ami nem történt meg mert hulla voltam és frusztrált a vizsgáktól...mégis 2 hét múlva pozi lett!:) szval ezért tudom mikor fogant..:)

mióta próbálkoztok?

2012. máj. 12. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia

December óta. 2 hónapja korai terhességem volt, de felszívodott a baba(((

A kislányom aki 3éves lesz, ő rögtön elsőre sikerült. A dokim szerint az nagyon rritka.

Remélem 2 hét múlva pozitív lesz a tesztem! :)

2012. máj. 12. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
szurkolok!!:)
2012. máj. 12. 23:25
 7/7 nini24 ***** válasza:

Szia!

Na, pozitív lett a teszt? Remélem! :))

Üdv:Niki

2012. júl. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!