Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tüszőrepedés utáni 12....

A tüszőrepedés utáni 12. napomon vagyok. Lehet hogy csak ma történt meg a beágyazódás azért negativ a tesztem?

Figyelt kérdés
Mert a beágyazódás 7-12 nap között van,igaz?
2010. nov. 10. 15:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem kell még aggódni, pár nap csúszás még akkor is lehet ha elvileg "biztosan tudod" mikor volt a tüszőrepedés. A 7-12 napból is lehet 13 és HCG sem feltétlenül már a következő napon olyan mennyiségű hogy kimutatható... Van akinek még a 14 napon sem pozitív. Én a helyedben holnap nem is tesztelnék csak ha majd nem jön meg, rá 1-2 napra
2010. nov. 10. 15:25
 2/14 eszo ***** válasza:
így igaz...egyetértek az elsővel és én is azt mondanám, hogy min a nemvárt napján tesztelj !
2010. nov. 10. 15:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kicsit megnyugodtam.10 éve nem jön össze a baba!
2010. nov. 10. 15:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem is eddig negatívak a tesztek, most meg az első inszem után, alig bírom kivárni a 16 napot. De lehet ki fogom, mert nem akarok hamar csalódni ismét. Mi még csak három éve próbálkozunk, de szüleim 10 év próbálkozás, dokik, klinikák, kezelések sora után lemondtak rólam. A 11. évben megjelentem!! :) A 18. hétig nem is tudták, hogy jövök. Szóval, csak nyugodtan, és azért csináljátok, mert szeretitek egymást, és ne kényszerből!! Van valami betegségetek?

2010. nov. 10. 20:56
 5/14 A kérdező kommentje:
10 év alatt volt 2 méhenkívüli terhességem,és sajnos nincsenek petevezetékeim.Így nekünk csak lombikkal lehet babánk,és ez már a 4. beültetésem!
2010. nov. 10. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden tiszteletem az ilyen kitartó nőké, akik lombikot vállalnak! Drukkolok nektek!!!
2010. nov. 11. 01:01
 7/14 anonim ***** válasza:
NAGYON NAGYON SZORÍTUNK!!!
2010. nov. 11. 12:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de még ma is negatív a tesztem.(ET+10)
2010. nov. 11. 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Egy korábbi író vagyok. Én megpróbálnék egy másik fajta tesztet. Sokan írták, hogy a 10es érzékenységű nem mutatta ki, mikor a 25 már igen. Nekem a wandfoo tesztet ajánlották, még nem tudom,hogy jó-e, de azt olvastam, hogy a One minute nem mutatta ki, és a Wandfoo meg igen. És ugyanabból a vizeletmintából! Szóval, hátha még lesz két csík! Vegyél többféle tesztet!!! Szorítok nagyon, és én is kitartást kívánok továbbra is! Büszkék vagyunk rád, hogy így bírod!!
2010. nov. 12. 12:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok hogy így szurkoltok.Ebből a tesztből sajnos még van pár darab itthon(one step)és most nem tudok elmenni másikat venni.
2010. nov. 12. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!