Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőrepedés után 8 nappal...

Tüszőrepedés után 8 nappal lehetett már beágyazódás? Krémes fehér folyásom van, ma egésznap émelyegtem, szédültem és, megjön érzésem volt. Mindenkinél van beágyazódáskor pecsételés?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Az első kettő hónapban volt a beágyazódás idején pecsételés. Terhesség meg nem volt.

Aharmadik hónapban nem volt pecsételés. Viszont volt baba.:-)

2009. szept. 7. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A köztes pecsételgetés nem feltétlenül baba, lehet hormonprobléma is, és a legtöbb nő aki babát vár nem észlel semmit beágyazódáskor. A tünetek ilyenkor meg menzisek, így bármit jelenthetnek.

Mikor teherbe estem, menzi előtt semmi folyásom nem volt, pedig előtte mindig krémes fehér volt ami menzit jelzett.

Nincs terhességre utaló folyás! Nem vagyunk egyformák.

Még bármi lehet.

Drukkolok azért hogy baba legyen.

2009. szept. 7. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Tüszőrepedés után 8 nappal már megtörténhet a beágyazódás. Tippelni lehet, de nem érdemes, szerintem néhány nap múlva reggel tesztelj. Drukkolok!
2009. szept. 7. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!