Vaterás one step teszt egyik pozitív mások negatív?
Ma reggel 11. dpo-n csináltam tesztet, mely kb 20-25 perc után jól láthatóan rózsaszín csíkos lett! Nem akartam elhinni mivel ugye időn túl. Csináltam még egyet ugyanabból a vizeletből. De az meg full negatív.
Most nem tudom mi van. Tegnap reggel a kávét meg sem bírtam inni szó szerint a második korty visszajött. Ma sem voltam fényesen reggel. Már nagyon rég szeretnénk babát!
Ha tudok teszek fel képet délelőtt!
Szerintetek rossz a teszt?
Hát nem a legjobb a kép minősége a felsőn lenne a csíkocska ha látható! De nem kell forgatni meg semmi sem!
De lehet teljesen feleslegesen izgulok!
megnéztem a negatívját és a felsőn elméletileg van egy vékony 2.csík.
Én a helyedben vennék bármilyen másik tesztet és holnap reggeli vizeletből megcsinálnám.
Ebből még bármi lehet:)
Kedves Kérdező!
A felső teszten látszik egy iszonyat halvány csík de nem tudom hogy, az időtúllépés miatt lehet e figyelembe venni.
Ebből bármi lehet.
Én is csatlakozok az előttem szólkhoz és a másnap reggeli vagy esetleg vasárnap reggeli pisiből készítenék tesztet és lehetőleg 10-essel amit a patikában tuti tudnak adni.
Feltétlen írd meg mi lett :-) Előre is köszönöm
Nagyon halványan én is látok valamit!!! :)
Új teszt holnap reggel!!! :) Próbáld meg a Clearblue-t szerintem, 11.DPO-n határozott pozit mutatott nekem, viszont a Vaterás 10-es teszt alig látszott..
Köszönöm szépen Lányok!
Veszek ma délután egy tesztet és reggel próbálom ismét. Vaterás az van otthon, kíváncsi leszek másfajta jelez-e valamit!
A görbim egyébként ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!