Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális? Másodikán kellene...

Ez normális? Másodikán kellene megjönnie de hasmenésem van 3 napja és egy kis émelygésem szerintetek reménykedhetek a babába?

Figyelt kérdés
másodikán kellene megjönnie de hasmenésem van 3 napja és egy kis émelygésem szerintetek reménykedhetek a babába ?
2012. máj. 27. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem még korai lenne bármely terhességi tünet, inkább gyomorrontásnak, valamilyen gyomorvírusnak tűnik.

Persze ettől még lehetsz terhes, ha megfelelő időben voltatok együtt.

2012. máj. 27. 15:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Tesztet csinàltâl? Hasmenős vírus van, az is okozhatja.
2012. máj. 27. 15:08
 3/14 A kérdező kommentje:
semmi bajom nincsen nem vok beteg csak megy a hasam éjszaka is rohantam a wc - re és egy kétszer hányinger érzet de csak nagyon kicsit és egyik napról a másikra lett
2012. máj. 27. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Terhességi tünetnek szerintem korai lenne.
2012. máj. 27. 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem a hasmenes mindig a mensit jelentette. mikor terhes lettem egyaltalan nem volt. ha kimarad a mensid 3-4 napja akkor tesztelj.
2012. máj. 27. 15:50
 6/14 A kérdező kommentje:
nálam eddig nem volt ilyen inkább szorulásom van mindig
2012. máj. 27. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:
én mikor 2 éve terhes lettem, akkor menszi előtt egy héttel elkezdett menni a hasam. Nem gondoltam rá, hogy jel lehet, de nekem az volt az egyik jel :)
2012. máj. 27. 19:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Neked egész héten ment a hasad ? Vagy csak egy két napot ?
2012. máj. 27. 20:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Én onnan sejtettem, hogy öszejött, hogy iszonyatos székrekedésem volt/van. Hasmenés inkább mensi előtt szokott lenni, mikor ürül a méh. Pl szülés előtt is megy a has általában.

6hetes km.

2012. máj. 27. 21:24
 10/14 anonim válasza:
Nekem a napokban lett pozitív a tesztem és szörnyű hasmenésem is van azóta:((( a doki mondta is hogy lehet a terhességtől. Drukkolok hogy neked is azért legyen:))
2012. máj. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!