Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek, hogy a görbém...

Megnéznétek, hogy a görbém szerint már meg kellett volna jönnie?

Figyelt kérdés

Még nem szeretnék babázni, csak azért vezetek pár hónapja görbét, hogy megnézzem minden rendben van-e a ciklusommal.

A program bizonytalan benne, hogy 12. vagy 15. napon volt-e pé-m. Azért lenne lényeges a kérdés, mert a 11. napon hibát követtünk el. A szülinapom volt, és kicsit túl felszabadultak voltunk. Pár percig óvszer nélkül voltunk együtt, csak aztán kaptunk észbe. Ha 12 cn-on volt a pé, akkor sajnos tökéletes volt az időzítés és már véreznem kellene. Ha pedig a 15. cn-on, akkor csak kedden vagy szerdán kellene megjönnie.

Nem emlékszem, hogy a 14. napon még termékeny folyásom volt-e vagy sem. Ha tojásfehérje folyást írok arra a napra, akkor a 15. napra teszi át a pé-t a program, ha nem, akkor 12-re teszi.

Általában mensi előtt 3-4 nappal kezd el fájdogálni a hasam és 2 nappal előtte feszülni a mellem. Most a hasfájás szerda este kezdődött, a mellfeszülés pedig pénteken. Tegnap egész délelőtt pont úgy fájt a hasam, hogy mindig azt hittem, megjött, de semmi. Ma pedig nem érzek semmit a mellfeszülésen kívül.

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. máj. 27. 11:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként még mindig túlságosan is nyugodt vagyok. Abszolút nem rossz indulatból írom (hiszen örülök az érdeklődésnek), de mintha jobban izgulnál, mint én. Nem tudom, lehet még nem fogtam fel teljesen mit is jelentene egy pozitív teszt.
2012. máj. 29. 11:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mégis csak meg fog jönni. Az előbb picit véres tojásfehérje állagú nyálkával (bocs, hogy így leírom) futottam össze. Szerintem estig megjön, ha tényleg meg akar. Megírom, majd mi lett. Köszi, hogy így aggódsz értem. Na megyek vissza tanulni.
2012. máj. 29. 15:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Éjjel megjött rendesen és reggelre a hőm is leesett 37,2-re. Szóval mégiscsak a 15. napon volt pé-m, így nézve teljesen jókor jött meg. Becsapós volt ez a görbe, mert nemcsak a program vagy én, hanem az itt válaszolók is inkább a 12 napra tették volna a pé-t. De hát minden jó, ha a vége jó. Azért megkönnyebbültem.
2012. máj. 30. 06:58
 14/16 anonim ***** válasza:
örülök neki :)
2012. máj. 30. 08:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha örülsz, akkor èn is örülök!

Sajnos nekem is hamarosan meg fog jönni, èn is vères

nyàkba futottam :( pedig èn lassan màr 1 ève izgulok minden hònapban, hogy ne jöjjön meg...

Amùgy nem akartalak zaklatni a folytonos kèrdezgetèssel, csak tegnap èn màr totàl abban a tudatban voltam, hogy szerda van:)

2012. máj. 30. 11:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Nyugi, nem zaklattál.

Remélem mihamarabb összejön nálad a baba.

2012. máj. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!