Megnéznétek, hogy a görbém szerint már meg kellett volna jönnie?
Még nem szeretnék babázni, csak azért vezetek pár hónapja görbét, hogy megnézzem minden rendben van-e a ciklusommal.
A program bizonytalan benne, hogy 12. vagy 15. napon volt-e pé-m. Azért lenne lényeges a kérdés, mert a 11. napon hibát követtünk el. A szülinapom volt, és kicsit túl felszabadultak voltunk. Pár percig óvszer nélkül voltunk együtt, csak aztán kaptunk észbe. Ha 12 cn-on volt a pé, akkor sajnos tökéletes volt az időzítés és már véreznem kellene. Ha pedig a 15. cn-on, akkor csak kedden vagy szerdán kellene megjönnie.
Nem emlékszem, hogy a 14. napon még termékeny folyásom volt-e vagy sem. Ha tojásfehérje folyást írok arra a napra, akkor a 15. napra teszi át a pé-t a program, ha nem, akkor 12-re teszi.
Általában mensi előtt 3-4 nappal kezd el fájdogálni a hasam és 2 nappal előtte feszülni a mellem. Most a hasfájás szerda este kezdődött, a mellfeszülés pedig pénteken. Tegnap egész délelőtt pont úgy fájt a hasam, hogy mindig azt hittem, megjött, de semmi. Ma pedig nem érzek semmit a mellfeszülésen kívül.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha örülsz, akkor èn is örülök!
Sajnos nekem is hamarosan meg fog jönni, èn is vères
nyàkba futottam :( pedig èn lassan màr 1 ève izgulok minden hònapban, hogy ne jöjjön meg...
Amùgy nem akartalak zaklatni a folytonos kèrdezgetèssel, csak tegnap èn màr totàl abban a tudatban voltam, hogy szerda van:)
Nyugi, nem zaklattál.
Remélem mihamarabb összejön nálad a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!