Mit érdemes még megpróbálni?
Figyelt kérdés
Ez a 7. hónap, hogy megjött, mióta abbahagytam a gyógyszert :((
a teákat, vitaminokat, hőmérőzést próbáltam (peteérésem van, nyálkahártya rendben), két-három naponta együtt vagyunk... hátha van ötletetek még, hogy mivel lehet segíteni mielőtt dokihoz fordulnánk.
2009. jún. 29. 09:18
2/10 anonim válasza:
Szia!
A Vita caps Méhpempőkapszulát vagy a Zafir barátcserje kapszulát próbáltad már?
3/10 anonim válasza:
Nekünk is 7 hónap után jött össze a baba (helyesebben szólva babák) és igazából nem tudom, hogy mi volt a döntő. Fiatalok voltunk mindketten (21-23 évesek) és teljesen egészségesek. A baba mégsem jött. Végső kétségbeesésünkben elkezdtük a gynex cseppeket használni mindketten. Az utolsó babátlan hónapban azt szedtük. Nem tudom, hogy ez segített e vagy csak korábban rosszkor próbálkoztunk, mert én nem hőmérőztem. Szurkolok nektek!
4/10 A kérdező kommentje:
diétát kihagynám, épp elértem a normális testsúlyt alulról... tornázom, amikor tudok és a különböző pozíciók megvoltak, közben is utána is.
2009. jún. 29. 09:40
5/10 anonim válasza:
Szia!
És még valami!Ne a babára koncentrálj,akármilyen nehéz is,hanem kezdj el valami mással foglalatoskodni és meglátod meglesz az eredménye!Nekem is mindig akkor jött össze a baba,mikor a házat tataroztam vagy éppen más probléma foglalkoztatott!
Sok szerencsét!
6/10 anonim válasza:
A diéta nem fogyokúra,hanem több gyünit,zöldséget,halat,folyadékot fogyasztass.Nincs nasi,zsír,cukor fűszer...Jobban érzed magad.
7/10 anonim válasza:
gynex csepp azt hol lehet kapni?
8/10 A kérdező kommentje:
hát a mással foglalkozás is megvan... sajnos beteg van a családban, és vele napi 24 órában kell foglalkozni. ezen kívül éppen most kezdünk házat terveztetni, remélem az is segít a további figyelem elterelésben :))
2009. jún. 29. 10:04
9/10 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom a beteget,a többi elfoglaltság nagyon jó!
Akkor már csak kitartás és szoritok,hogy összejöjjön a baba!
Jó egészséget!
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!