Varga Benjáminné kérdése:
Minden tesztem halványan pozitív! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Mensim Április 18-án volt utoljára,volt has puffadásom,most is majdnem minden este görcsöl egy kicsit vagyis olyan furi!A hőm is 36,7 36,5 de sosem megy 36 alá!A mellbimbóm még mindig fáj,fejem és a szívem is néha gyorsan ver érzem!Csináltam tesztet az első nagyon halvány lett ez (Hcg.line)teszt volt aztán csináltam egy olasz márkájút mert itt élek kint és az már 3perc után rögtön volt két csík de halványabb volt az egyik.Ma hajnalban csináltam ismét még egyet (Hcg-lint) és az is halvány!Mit tegyek?Terhes lehetek??Létezik olyan hogy némelyik nőnél nem mutatja ki a hcg-t??És még is terhes?Nagyon kétségbe vagyok esve NAGYON!!!!!Ja Meforalt szedek az befolyásolja a csík erősségét???Kérlek válaszoljatok minél hamarabb,KÖSZÖNÖM!!!!2012. máj. 24. 14:15
11/11 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem,és köszönöm a biztatásokat!!!És nagyon remélem hogy tényleg babás vagyok!!!Mert már nagyon szeretnénk!Fogok menni orvoshoz,csak egy kicsit később mert kint vagyok Olaszban de a vérvételt szerintem azt még itt megcsinálom!Köszönöm még egyszer!!!
2012. máj. 24. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!