Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyembe?

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Elvileg ma van pém.Tegnapelőtt és tegnap is együtt voltunk párommal.Ma is jó lenne a cél érdekében.De vajon az elmúlt 2 nap után fürge "katonákra" számíthatok?Mit javasoltok?Legyünk ma is együtt a pé végett,vagy inkább holnap?Ha a mai napot kihagyjuk attól még lehetek terhes?

2012. máj. 24. 05:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ma van p.ém! Ugyanígy voltunk együtt mi is. :) Én úgy gondolom, hogy egy mai napi akciózás is belefér a siker érdekében! Nekem egy nőgyógyász azt mondta, hogy mindennap egyszer a tuti.
2012. máj. 24. 07:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Most biztos nem fogsz értékelni de csak pé végett ne legyetek együtt!Azért legyetek együtt mert kívánjátok és mert jól esik!

Nem tudom mióta próbálkoztok,mi pár hónapja de én abszolút nem vagyok híve az időzített szexnek!

De hogy a kérdésedre pontosat írjak!Elvileg peteérés előtt is bőven elég együtt lenni,mivel a katonák 2-3 napig életképesek!Az orvosok javasolják a 2-3 napos együtt léteket,mert a napi szex hígítja,rontja a katonák minőségét!Ehhez képest rengetegen esnek teherbe napi együttlétekkel is!Szóval ha minden nap kívánjátok akkor szexeljetek,ha nem akkor elég szerintem az elmúlt 2 napi akció!

Drukkolok hogy össze jöjjön!

2012. máj. 24. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!