Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A helyembe ti tesztelnétek?

A helyembe ti tesztelnétek?

Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelen a menstruáciom,mindig máshogy jön meg,legutóbb 3honapot kimaradt.Voltam orvosnál aki mondta,hogy ez megeshet.Gondolhatjátok mennyit teszteltem akkor.Most megint késik 1hete,ti mernétek tesztelni?Mert én már szégyellek bemenni a gyógyszertárba tesztért.Amugy 27éves vagyok,és még mindig összevissza jön meg
2012. jan. 19. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Menj a rossmannba vagy a dm be én oda járok:D

Ha ennyire rendszertelen szerintem várhatsz még, de ha ugy érzed h most sikerült tesztelj.

Sok sikert!:)

2012. jan. 19. 07:55
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi,biztos még várok vele,mert nincs semmi tünetem
2012. jan. 19. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj nyugodtan.Ha késik továbbra is akkor 2 nap mulva ujbol tesztelj.Ismerem azt az érzést én is csak egy gyogyszertárba tudok járni.
2012. jan. 19. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél vateráról teszteket :) olcsóbb is mint a patikai
2012. jan. 19. 08:04
 5/8 anonim ***** válasza:

A te helyedbe nem tudom, hogy tesztelnék-e, már lehet, hogy szkeptikus lennék az egésszel kapcsolatban. Amúgy igen, nem csak gyógyszertárban lehet tesztet venni, drogériákban, hipermarketekben is kapsz.

Amúgy az orvos kivizsgált, hogy mitől lehet ilyen rendszertelen, vagy csak rávágta, hogy van ilyen? Mióta próbálkoztok? Ha nem vizsgált ki, érdemes lenne felkeresni egy másikat, mert ez így nagyon nem jó.

2012. jan. 19. 08:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem totál felesleges 2 napont tesztelni,ha össze-vissza jön meg,és van hogy meg sem jön! Állíts be magadnak valami rendszert! Tesztelj hónap közepén,med hónap végén! Az nagyjából 15 napont avan,így ha terhes vagy kimutatja időben,ha meg nem,akkor nem csalódsz ilyen sokat! Vagy tesztelj hetente,de semmiképp se két naponta!
2012. jan. 19. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsónak van igaza!Itt mindenki javasolja a tesztet aztán 2 naponta egy újabbat!MINEK?

Fölösleges pénzkidobás!Természetesen nem egy-kettő,de állítom itt már több tízezret kidobtak tesztre a semmiért!

Ha esetleg észlelsz valamit a testeden ami más,ami furcsa vegyél egy tesztet!Egyébként vaterán 65Ft egy teszt!Veszel tizet(máshol az árából csak egyet) és pisilhetsz amikor csak szeretnél!:)

2012. jan. 19. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia nekem is ugyan ez volt a sztorim a dokik le se sz.ak el mentem másik dokihoz kaptam norcolutot at hozta meg. most megint szednem kell hogy rendszeresítse a menzimet.
2012. jan. 19. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!