A helyembe ti tesztelnétek?
Menj a rossmannba vagy a dm be én oda járok:D
Ha ennyire rendszertelen szerintem várhatsz még, de ha ugy érzed h most sikerült tesztelj.
Sok sikert!:)
A te helyedbe nem tudom, hogy tesztelnék-e, már lehet, hogy szkeptikus lennék az egésszel kapcsolatban. Amúgy igen, nem csak gyógyszertárban lehet tesztet venni, drogériákban, hipermarketekben is kapsz.
Amúgy az orvos kivizsgált, hogy mitől lehet ilyen rendszertelen, vagy csak rávágta, hogy van ilyen? Mióta próbálkoztok? Ha nem vizsgált ki, érdemes lenne felkeresni egy másikat, mert ez így nagyon nem jó.
Utolsónak van igaza!Itt mindenki javasolja a tesztet aztán 2 naponta egy újabbat!MINEK?
Fölösleges pénzkidobás!Természetesen nem egy-kettő,de állítom itt már több tízezret kidobtak tesztre a semmiért!
Ha esetleg észlelsz valamit a testeden ami más,ami furcsa vegyél egy tesztet!Egyébként vaterán 65Ft egy teszt!Veszel tizet(máshol az árából csak egyet) és pisilhetsz amikor csak szeretnél!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!