Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hete nem jött meg a vérzésem...

N18 kérdése:

2 hete nem jött meg a vérzésem. Csináltam tesztet és negatív lett de terhességi tüneteket észlelek szédülés, hasfájás, mellfeszülés. A párommal még nem akarunk babát de szeretnék biztos lenni vegyek még egy tesztet?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy terhes vagy.én a helyedben csinálnék egy tesztet.ha terhes vagy már ki kell hogy mutassa.ha pedig negatív akkor menj el a dokihoz
2012. máj. 24. 07:56
 12/15 Szundika20 ***** válasza:
Szia! Nekem 6-án kellett volna megjönnie 16.-án elmentünk vérvételre semmit nem mutatott ki.. másnap csináltunk tesztet azonnal kijött a 2 csík.... úgy hogy egyik se tuti....
2012. máj. 24. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
A tünetekre nem szabad alapozni.... én is képes voltam beképzelni őket... lehet Te is így vagy. Tesztelj még egyet és ha az is negatív, valószínű a stressz kavarhatott be, de azért menj el dokihoz.
2012. máj. 24. 09:28
 14/15 anonim ***** válasza:
na teszteltél? :)
2012. máj. 24. 11:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Hála már megjött biztos a stressz volt az oka egy kő esett le a szívemről köszönöm a segítségeket!
2012. máj. 25. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!