Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hete nem jött meg a vérzésem...

N18 kérdése:

2 hete nem jött meg a vérzésem. Csináltam tesztet és negatív lett de terhességi tüneteket észlelek szédülés, hasfájás, mellfeszülés. A párommal még nem akarunk babát de szeretnék biztos lenni vegyek még egy tesztet?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 22:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mikor csináltál tesztet? A késést követően mennyi idővel?
2012. máj. 23. 22:15
 2/15 anonim ***** válasza:
Csinálj még egyet és ha az is negatív akkor menj el dokihoz.
2012. máj. 23. 22:19
 3/15 A kérdező kommentje:
négy napot vártam! 10 én kellett volna és 14 én megcsináltam! de lehet hogy a stressz is közbe játszott hiszen most van az érettségi, igaz bár már nyugodt vagyok!Nem tudom mire gondoljak ....
2012. máj. 23. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
tesztelj holnap reggel.
2012. máj. 23. 22:26
 5/15 anonim válasza:
én most járok a 35. napnál, holott mindig 25-28 napra jön meg :S védekeztünk rendesen, nem történt semmi baj, viszont én is most érettségizem, anyukám azt mondta, hogy mivel már érettségi szünet van tökre megváltozott az életritmusom. pl. nem kelek minden nap 6-kor, nem vagyok olyan ideges, mást és nem akkor eszem amikor szoktam. ezek mind közrejátszhatnak abban, hogy késik. de akkor is izgulok, nem hiányzik egy abortusz :S :( pár napon belül veszek én is tesztet...
2012. máj. 23. 22:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Én abortusznál biztos nem döntenék!Igaz fiatal vagyok de én és a vőlegényem megtartanánk!Igaz ha terhes vagyok váratlanul jött!
2012. máj. 23. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
49%

Utolsónak

Nekem ilyen miatt sose késett a menstruációm.Már simán tesztelhettél volna te is.

2012. máj. 23. 22:35
 8/15 anonim válasza:

5. vagyok

3-4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, lehet hogy amiatt is még össze van zavarodva a vérem :D

2012. máj. 23. 22:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem 4 nap késés után kimutatná a terhességet, de a biztonság kedvéért tesztelj még egyet néhány nap múlva.

Egyébként a hormonháztartást bármi felboríthatja, amitől késik... én még 24-25 évesen is kínlódtam a ciklusommal. Sőt, még szülés után is voltak kilengések.

Amikor biztos voltam benne, hogy tuti nem vagyok terhes, akkor a palástfű tea segített. 3-4 nap után mindig megjött, és hosszabb időre be is állt tőle a ciklusom.

2012. máj. 23. 22:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha negatív a teszt akkor miért vannak tünetek?És ez a szédülés egyre rosszabb :S
2012. máj. 23. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!