Márc 19-én volt magzateltávolításom küret, augusztusba lehet próbálkozni újra a babával?
1.te hogy lehetsz ennyire agyzsibbadt barom? Fhuu, hát dögöl! Meg!
Lehet próbálkozni nyugodtan! Már 3hónap után lehet!
Itt a színvonala az elsőnek:
Az üzenet küldője: juhaszu
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 21:42
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Márc 19-én volt magzateltávolításom küret, augusztusba lehet próbálkozni újra a babával?
Az üzenet témája: p araszt
Az üzenet szövege: P araszt a kiba szott k urva anyád aki világra szart téged.
Nem téged szapulnak, hanem azt a válaszolót, akit már törültek innen.
Szurkolok hogy augusztusban összejöjjön a baba :)
Tegnap 23.11, te tényleg ennyire sötét ostoba vagy?
Talán mielőtt nagy hangon (ezer felkiáltójellel) felháborodsz, használnod kellene az eszedet - már ha rendelkezel ilyennel, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem...
Képzeld csak el, a beteg, életképtelen, vagy elhalt babát ugyanolyan módon veszik el az anyjától, mint a nem kívánt gyermeket - de ettől még nem mindenkinek van saját akaratából abortusza.
Itt tényleg ennyi nagyon hülye van? A már törölt első, meg most te, 23.11 - hát no comment.
Kedves kérdező, sajnálom a babádat, és nem téged szidtak csak az első válaszolót, akit azóta töröltek. Már most is elkezdhettek próbálkozni a babával, ha a szervezeted felkészült, akkor össze is fog jönni. Általában 3 hónapot javasolnak, várj meg még egy ciklust, és hajrá!
Igen, az 1.-t szapultuk.(most már én lettem az 1.,mert az ő válaszát törölték)
de ezt írta: 'próbálkozni lehet, csak aztán nehogy megint kikaparjanak'
nem is értem, hogy lehet valaki ilyen érzéketlen nemnormális!
Számomra a kérdésedből egyértelmű volt, hogy elveszítetted a babát és nem eldobtad! Nekem is volt már egy missed ab, ugyanilyen okokból és tudom, mennyire tud fájni egy ilyesfajta beszólás!
Sok sikert,egészséget a következő babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!