Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márc 19-én volt magzateltávolí...

Márc 19-én volt magzateltávolításom küret, augusztusba lehet próbálkozni újra a babával?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

1.te hogy lehetsz ennyire agyzsibbadt barom? Fhuu, hát dögöl! Meg!

Lehet próbálkozni nyugodtan! Már 3hónap után lehet!

2012. máj. 23. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Három hónapot szoktak javasolni a várakozással és aztán mehet a próbálkozás újra. Augusztusban meg már bőven benne vagy az időben!
2012. máj. 23. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:
1.! Kár hogy nem kapartak ki téged is anyádból te paraszt!!!
2012. máj. 23. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Itt a színvonala az elsőnek:

Az üzenet küldője: juhaszu

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 21:42

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Márc 19-én volt magzateltávolításom küret, augusztusba lehet próbálkozni újra a babával?

Az üzenet témája: p araszt

Az üzenet szövege: P araszt a kiba szott k urva anyád aki világra szart téged.

2012. máj. 23. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!!!!!!Ha elveteted/eltávolíttatod akkor minek akarsz gyereket?!
2012. máj. 23. 23:11
 6/11 Angyal023 válasza:
arra senki nem gondol hogy esetleg beteg volt a baba.
2012. máj. 24. 06:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért szapultok,de a magzat sajnos elhalt!Csak nem fogják hagyni hogy bennem maradjon!
2012. máj. 24. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem téged szapulnak, hanem azt a válaszolót, akit már törültek innen.

Szurkolok hogy augusztusban összejöjjön a baba :)

2012. máj. 24. 08:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Tegnap 23.11, te tényleg ennyire sötét ostoba vagy?

Talán mielőtt nagy hangon (ezer felkiáltójellel) felháborodsz, használnod kellene az eszedet - már ha rendelkezel ilyennel, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem...

Képzeld csak el, a beteg, életképtelen, vagy elhalt babát ugyanolyan módon veszik el az anyjától, mint a nem kívánt gyermeket - de ettől még nem mindenkinek van saját akaratából abortusza.

Itt tényleg ennyi nagyon hülye van? A már törölt első, meg most te, 23.11 - hát no comment.

Kedves kérdező, sajnálom a babádat, és nem téged szidtak csak az első válaszolót, akit azóta töröltek. Már most is elkezdhettek próbálkozni a babával, ha a szervezeted felkészült, akkor össze is fog jönni. Általában 3 hónapot javasolnak, várj meg még egy ciklust, és hajrá!

2012. máj. 24. 10:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, az 1.-t szapultuk.(most már én lettem az 1.,mert az ő válaszát törölték)

de ezt írta: 'próbálkozni lehet, csak aztán nehogy megint kikaparjanak'

nem is értem, hogy lehet valaki ilyen érzéketlen nemnormális!

Számomra a kérdésedből egyértelmű volt, hogy elveszítetted a babát és nem eldobtad! Nekem is volt már egy missed ab, ugyanilyen okokból és tudom, mennyire tud fájni egy ilyesfajta beszólás!

Sok sikert,egészséget a következő babához!

2012. máj. 24. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!