Meddig teszteltetek pozitívat eü küret után?
Figyelt kérdés
Nekem 2 hét 3 napja volt az eü küret és még nagyon halvényan látszik a csík.2011. jan. 3. 15:36
1/3 anonim válasza:
ekkor még nekem is látszott picit a csík, pedig előtte (a műtét előtt) két hete halott volt már a babám. Lassan ürülnek a hormonok.
2/3 anonim válasza:
Nekem már 23 napja volt missed ab miatt műtétem( akkor már 2,5 hete elhalt a babám), de még mindig pozitív a teszt. A dokim szerint az első mensi-ig lehet pozitív.
3/3 anonim válasza:
Nekem 1 hónapja volt a műtétem. Akkor már 2,5 hete elhalt a baba. A műtét után 3 héttel még erősen pozitív volt a teszt,
azóta nem csináltam új tesztet, mert elvileg az első mensiig lehet pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!