Eü. Méhkaparásnál az altatás alatt hirtelen tágítottak: lehet ennek kihatása a későbbi terhességre?
Figyelt kérdés
Aggódom, hogy esetleg nem sérült-e a méhnyak záróizma a kíméletlen beavatkozás miatt (persze a doki azt mondta, nagyon vigyázott rám, mert tudja hogy már szeretnénk babát). Kell-e majd ezt midíg mondanom, ha vizsgálatra megyek? Jobban kell-e magamra figyelni, ilyesmi. Van valakinek esetleg konkrét tapasztalata?2012. máj. 22. 17:03
1/2 anonim válasza:
Hát nekem is volt sajnos :(
és én annyira szégyelltem ezt az egészet, hogy később amikor újra terhes lettem, és új dokihoz mentem, akkor elhallgattam ezt a dolgot.
Tehát csak én tudok róla, hogy egyszer EÚ kaparásom volt
Nagyon megviselt, nagyon szerettem volna a babát, és nem volt szívhang :(
2/2 anonim válasza:
ja elfelejtettem!
A fiam 1 éves és egészséges,
tehát kaparás után lehet egészséges babád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!