Szerintetek most mi a fenét csináljak? Adjatok tanácsot kérlek.
Mióta abbahagytam a szoptatást (tavaly november) kaotikusak a ciklusaim. Ami amúgy egészen februárig nem is zavart volna -bár voltam vele dokinál, semmi szervi problémát nem látott- de szeretnénk kistesót. Februárban meg is jött rendesen, örültem is, hogy talán rendben leszek, de aztán kimaradt pont egy egész hónapra. Terhes nem voltam, 3szor voltam ezidő alatt 2 különböző dokinál, ja és közben észrevettem hogy nyomásra tejszerü cucc jön még a mellemből. Persze közben lett egy cisztám is, de mindezek után még mindig tojt a fejemre a doki, várakozásra intett, a tejcsorgásra mastodyn cseppeket javasolt. Ahogy elkezdtem szedni, rá 2 napra (ápr. 23) megjött, megint minden rendben volt, és a 11. cn-on elmentem kontrollra. A ciszta megszűnt szerencsére, sőt érő tüszőt is látott. megnyugodam kicsit (bár a tejcsorgással nem tudom mi van, nem merem piszkálni). A tüszőérést éreztem is, a 16-18. nap körül repedhetett meg, ha egyáltalán megrepedt. Rá egy hétre volt egy kis megjön érzésem, inkább olyan mintha masszirozgatná valaki a méhem, de különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Ma-holnap kellene megjönnie, de egyszerűen úgy érzem megint nem fog. Tegnap csak a wc papíron volt egy nagyon halovány ròzsaszínes vonal, de abban sem vagyok már biztos, hogy az a hüvelyemből jött-e, de megvoltam győződve ròla, hogy megjön. Amúgy száraz vagyok mint a sivatag, pedig azért 1-2 nappal mensi előtt vizes folyásom van. Ja, tesztet tegnap csináltam, csont negatív, tehát nem baba (reálisan nézem a dolgokat, nem fogok hiába reménykedni, főleg hogy ugy érzem valami nincs renden velem). Szerintetek mit csináljak, nagyon unom, hogy az idő csak telik, az orvos meg sz....ik a fejemre. Kértem tőle hormonvizsgálatra beutalót, szerintem 2 percig tartott volna írni egyet, mégse adott. Jövő héten megint felkeresem ha addig sem jön meg, de addig is öntenétek egy kis lelket belém? Tudjátok, nem az a gond, hogy nem vagyok terhes, hanem hogy az idő megy, nem jön meg, és a doki le se tojja.
Esetleg ha van megbízható endodokihoz elérhetöségetek (Budapest és környéke), iakkor azt nagyon szívesen fogadnám (árakkal együtt.) Ha már nincs más megoldás, ebbe a szemét világba úgy látszik tényleg csak pénzzel érhet el valamit az ember.
Köszönöm a válaszokat, és a segitséget.
Sógornőm nemsoká hazaér, tőle megkérdezem, hogy melyik endokrinológushoz jár.
(Nem akarok hiú reményeket táplálni benned, de a rózsaszínes akármi a wc papíron lehetett a beágyazódástól is.)
Nyugodj meg! :) A tejcsorgás teljesen normális, hiszen november nemrég volt. Én 27 hónapig szoptattam a fiam, de még rá majdnem 1 évre is a férjem vette észre, hogy tej folyik belőle. Mással kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert nekem szülés után 11 hónappal jött meg először és onnantól rendszeres is volt.
Én azt mondom próbáld ki a cickafarkfű teát. Ciklus első felében kell inni, de hogy pontosan hogyan is, itt az oldalon, vagy a neten találsz millió infót róla. Mégsem hormongyógyszer... :)
Kívánom, hogy mihamarabb összejöjjön a kistesó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!